2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41940 بازدید | 6304 پست
فرزانه جان میگم برای ثبت نام ماشین،،،من مستاجرم،میشه ادرس خونه پدریم رو بدم که پلاک هم داره؟ مینا ق ...

اره گلم تو ی شهرین؟ بده

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه به جشن و شادی عزیزم😍 خوش گذشت؟ کیا چی پوشیده بودن؟😂😂

وای فرزانه جون یه لباس مجلسیاشیک داشتن طایفه عروس وارایشای خوشگل ولی خوب بعصیاهم نیم مترپارچه پوشیده بودن 🫣به لطف باشگاهها وعملا اندام خیلیا خوشگل بود اماچیزی توجه ام جلب کرد طلای خانمابود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

@کامواصورتی     عشقم بیا عقدو بتعریف

هلن جونم عالی بود  جای شماسبز  یکم ایده گرفتم اخه منم داداش مجرددارم وماشالله خانماروزبروزخوشگلترمیشن  چندتاسمندون دیدم تبدیل به سیندرلاشده بودن😄😄😄😄😄 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هلن جونم عالی بود  جای شماسبز  یکم ایده گرفتم اخه منم داداش مجرددارم وماشالله خانماروزبروز ...

سلام عشقم.خوبی؟ الان اومدم ج بچه ها رو بدم دیدم از شیش صب زحمت همه رو کشیدی خدا خیرت بده.اگه از سوالات تکراری مغزت هنگ کرد بگو بهم .اجرت با امام زمان

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
هلن جونم عالی بود  جای شماسبز  یکم ایده گرفتم اخه منم داداش مجرددارم وماشالله خانماروزبروز ...

خخخخخخخ اره دیگه الان باوجو‌د پیشرفت علم توی زمینه زیبایی به دستاوردهای بزرگی رسیدیم.باورت میشه خاله من از اروپا میکویه میاد تخران عمل زیبایی میگه هیچ جا به زبردستی پزشکای زیبایی ایران نیستن .از بس که مشتری دارن تو ایران

من شهرم اونا روستا،،

اینو بزار واردا بگن من ثبت نام و وکالتی رو شوهرم و دوستم انجام میدن گلم .خودمواسه همین هیچ اطلاعی ندارم ک راهنمایی کنم

خخخخخخخ اره دیگه الان باوجو‌د پیشرفت علم توی زمینه زیبایی به دستاوردهای بزرگی رسیدیم.باورت میشه خاله ...

راست میگه ازبس خودمون دست میبریم توصورتامون دیشب به همسرم گفتم اونی که نه ناخن داشت نه عمل منم  همه صوفیالورن شدن گفت ازبیکاریه میرن زیرتیغ جراحی😄😄😄😄گفتم نه شماپولشوبریز بحساب من درموردتیغ فکرکنم

سلام عشقم.خوبی؟ الان اومدم ج بچه ها رو بدم دیدم از شیش صب زحمت همه رو کشیدی خدا خیرت بده.اگه از سوال ...

اشکال نداره امابعضی سوالات واقعاهنگ میکنم  املحواسموازامتحان پسرم پرت کردن🙂

من شهرم اونا روستا،،

دختراگرروستاشون نزدیک شهرمحل زندگیته ادرس خودته بده خواستی روستاهم بدی ازپست بروادرس بگیر که کدپستی اگرندارن پست بهت بده

راست میگه ازبس خودمون دست میبریم توصورتامون دیشب به همسرم گفتم اونی که نه ناخن داشت نه عمل منم   ...

بخدا مثه من یعنی همکاران میناجون همه با کاشت مژه و ناخون و فیلر صورت میرن سرکلاس.البتع من دارم روش فکر میکنم متاسفانه اقایون همه مخالفن نمیدونم چرا

اشکال نداره امابعضی سوالات واقعاهنگ میکنم  املحواسموازامتحان پسرم پرت کردن🙂

اللهی.اره خوبیش این بوده به گل پسر کمتر ذهنت مشغوله.مینا جون شما نون دلتو میخوری خیالت راحت نتیجه اخر رضایت بخشه.و ی راهنمایی ازین کوچیکترین ب شما عشقم تو هر رشته ای ک دوس داری گل پسر موفق باشه اگر بتونی نفر یک تا پنج اون رشته رو توی کنکور پیدا کنی و از طریقش منابعی ک خونده رو تهیه کنی قوووول میدم رتبه تک یا دورقمی بیاره.ب شرطی خود فرد رو پیدا کنی نه موسساتی ک الکی تبلیغ میکنن نفرات اولو دارن