2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41938 بازدید | 6304 پست
دشمنت شرمنده اشکال نداره  خداکنه بتونن ماشینای دلخواهشون انتخاب کنن  عصری عقدبندون ب ...

بسلامتی .با راهنماییای خوب و همیشگی شما حتماا یعنی خوب انتخاب نکنن دیگه هیچ.چرا نمیان؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟ پاشو قشنگ وسایلتو اماده کن برو آرایشگاه شیک و پیک برو😍 زندگی همین چیزاس دیگه😍

تودعاکن من یه رژوریمل بزنم  به همسرم میگم کادو نخریدم میگه اونجاشماره کارت عروس بگیر😡حقشه بکشمش البته مدیونیدفکرکنیدازمادرش میترسم دست به اقدامات خشونت امیزنمیزنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بسلامتی .با راهنماییای خوب و همیشگی شما حتماا یعنی خوب انتخاب نکنن دیگه هیچ.چرا نمیان؟

بچه هاامتحان دارن همسرمم  بهونه میاره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه هاامتحان دارن همسرمم  بهونه میاره

خودت برو مجردی حال کن.مینا جون من فقط تو ی مورد روش معصومع جونو انجام میدم پاکت میزارم اونم خیر و شره.عید دولای نویی ک عیدی دادن تراولا رو نگه داشتم گذاشتم پاکت واسه خیر و شر.ک ی وقت خواستیم بریم اماده باشه هرماهم صد تومن بهش اضافه میکنم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
چی شده؟

اونور ببین چ غوغایی

لابد فامیل خودتن😂

فامیل مشترکن  میگه عقدبندون مال خانماست میرن میرقصن غیبت میکنن لباساوطلاشون توچشم هم میکنن مابایدبریم ساکت بشینیم🙂 

خودت برو مجردی حال کن.مینا جون من فقط تو ی مورد روش معصومع جونو انجام میدم پاکت میزارم اونم خیر و شر ...

اینجورخوبه دگه غافلگیرنمیشی  مامان این دختر قبلابرام هدیه اورده حالابایدسکه گرمی بگیرم براش چون کادوعقدمارسممونه مال عروسه

فامیل مشترکن  میگه عقدبندون مال خانماست میرن میرقصن غیبت میکنن لباساوطلاشون توچشم هم میکنن مابا ...

عه پس ازدواجتون فامیلیه

چه بهونه ها😂😂

وای فقط اونجا که گفتن شماره کارت عروسو بگیر😂😂

میدونما از دور خنده داره

از نزدیک آدم حرصش درمیاد

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

رفتم دیدم گرخیدم😐 یکی نوشته بود چطور ثبت نام کنم؟

پس بگوچرانمیایی فکرکردم دوقلوهانمیزارن