2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41921 بازدید | 6304 پست
ولی پدر من برای استفاده میخوان. ولی هنوز بودجه بهم نگفتن. تو رنج یه تومن، پیشنهادات همون قبلیان؟

اگه خیلی اهل سرعت و اینا نیستن و 

بیشتر داخل شهر میخان استفاده کنن 

ایکس ۵۵ به نظر من خوبه 

جک اس تری  

ایکس ۲۲ پرو 

یعنی ماشین خودم که تکمیل وجه کردم قراربود دوهفته ای بدن گفت فعلانمیاد

نامرداااااا...خدایی این ماشیناروبدن دلمون نمیاداستفاده کنیم انقدرکه براش سختی کشیدیم.....😁😁😁استرس وکالتی کردن ثبت نام افزایش قیمتاش نوبت دهی واااای چقدر مراحل طی کردیما😳😳😳😳

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامرداااااا...خدایی این ماشیناروبدن دلمون نمیاداستفاده کنیم انقدرکه براش سختی کشیدیم.....😁😁😁استرس ...

منکه همسرم هرروزسربسرم میزاره میگه بایدبفروشی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حتماااااااا....دارم میگم بفروشی من میدونم و توعااااااا😁😁😁😁

نه نمیفروشم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه جاری مثل جاری من نصیبتون رفته یه عالمه برگ مواورده برام خواستم عکس بذارم نشد

☺️☺️☺️ مرسی بازم همین که هستید قوت قلبه 😍 Fmc. هام خوبه نمیدنم شوهرم دقیقا چی میخاد  اصلا ما ...

آره متاسفانه ماشینای تاپی این سری نیستن. تازه همینام‌ معلوم نیس موعد تحویلشون کی باشه

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

ببخشید اینومیگم امادرسن بابات بایدماشینی بگیرن راحت باشه نرم باشه  که خدای نکرده دچارزانودردوکم ...

دقیقا موافقم

الان دستش از کتف درد میکنه، میدونیم که بخاطر پاترولم هس.‌ 

همین بزرگ بودن و یع سر و گرذن بزرگ بودنش دلشو برده😐

حالا فک‌ نکنم پاترولو بفروشه

ولی معلومه خودشم یه ماشین نرم و راحت دلش میخواد.

میدونی اینکه خیلی دیر متوجه شدیم طرحش و  چند چونش و  بعد ما واسه همین الانم رو فروش ماشین ...

کلن که سخت بود

ولی چون شما باهم همراهین و هر دو ریسک پذیرین، ازون جهت عرض کردم.

هی تو کانالا میبینم ماشینای خوبی دارن وارد میشن دلم میخواد💔

من همون موقع به همسرم گفتم بیا ماشینو بفروش ثبت نام کنیم خندید بهم🙄

اگه خیلی اهل سرعت و اینا نیستن و  بیشتر داخل شهر میخان استفاده کنن  ایکس ۵۵ به نظر من خو ...

خیلی اهل رانندگی هستن

شهرستانم خونه ما میان.

اگه ماشین اوکی بشه مسافرتم پایه هستن.

یه ماشین خوب که هم فنی هم ظاهرش خوب باشه میخوایم. ابرومندانه باشه دیگه.

خودشون که عاشق kmc t8 هستن ولی این سری نیس

نامرداااااا...خدایی این ماشیناروبدن دلمون نمیاداستفاده کنیم انقدرکه براش سختی کشیدیم.....😁😁😁استرس ...

منو بگو که میخام بفروشمش💔

آخه چطور دلم بیاد

یه جاری مثل جاری من نصیبتون رفته یه عالمه برگ مواورده برام خواستم عکس بذارم نشد

دمش گرم♥️

من یه جاری داشتم‌خدا نصیب گرگ بیابون نکنه.

۸سال از من کوچکتر بود. 

انقدر این سلیطه و بدجنس بود و پرو پاچه منو گرف که اسم جاری میاد تنم میلرزه هنوز.

پارسال طلاق گرفتن البته💔

ولی خاطرات تلخش از یادم نمیره

دمش گرم♥️ من یه جاری داشتم‌خدا نصیب گرگ بیابون نکنه. ۸سال از من کوچکتر بود.  انقدر این سلیطه ...

انشالله جاری جدیدی میاداینقدرخوب باشه که بشوره همه خاطرات تلختوببره من ۳تادارم این ازهمه مون بهتروکدبانوترهست🙂

اتفاقا باید تا اخرین قطره خونشون ازشون استفاده کنیم😂بگیم دهنمون رو صاف کردن تا بهمون تحویل بدن مام الان جاده هارو باهاشون صاف میکنیم😂