2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41911 بازدید | 6304 پست
نه برا سواری خودمون نیست که  میفروشیم  برای همین برام مهمه بیشترین حاشیه سود و با بهترین ...

گلم ما هنوز با همسرم مشورت نکردیم راجب ماشین .بعد مشورت حتما میگم بهت.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
به روی چشم انشاالله حاجت روا.انشاالله خبر قبولی پسر خوبمون توی یه رشته تاپ و دانشگاه تاپ رو بدی گلم.

ممنون که هستی هلن جونم  حرفای شماوبقیه دوستان قوت قلبمه  صبح اینقدراسترس داشتم همسرم گفت توامروز نمیخوادبرسونیش 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون که هستی هلن جونم  حرفای شماوبقیه دوستان قوت قلبمه  صبح اینقدراسترس داشتم همسرم گفت ت ...

قربونت وظیفه اس گلم.اللهی.اره خوبه ک نرفتی.بقیه کجان بیاین بالا بچه ها

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
قربونت وظیفه اس گلم.اللهی.اره خوبه ک نرفتی.بقیه کجان بیاین بالا بچه ها

هیچکس نیست سوت کوره امروز

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هیچکس نیست سوت کوره امروز

خدامیدونه کجا مشغولن.انشاالله که خیر باشه

بنظرت برای فرار مالیاتی خیریه زدن؟

نمیدونم اماباورم نمیشد خیریه ها ماشین سازی داشته باشن

شک نکن یه کاسه ای زیر نیم کاسه اس

بزن تونت بخون مثل من شی😁😁😁😁😁

من هستم...ولی نوشتنم نمیاد...من ماشینمو میخوااااام😁😁😁🤪

من امروززنگ زدم گفت خانم تا۴۰ یا۵۰روزدگه ماشینی نیست 🙂گفتم قراربودسه ماهه باشه ۶ماهه شد 

فرزانه جون  هلن جان  داستان زندگیم  و دوستای دیگه اگه نظری دارید بهم بگید خوشحال م ...

والا من بلدیم در حد ایران خودرو بود😂

خودمم دارم از پیاماتون استفاده میکنم. چون برای داداشمم گفتن من انتخاب کنم

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

اره تویه تایپک اون عروس سرماخورده یه پست گذاشتم ازدیروز۲۰۶تالایک خورده دگه اونای ریپلامیکنن گم میشن& ...

من اصلا اعلاناتو چک‌ نمیکنم

خیلی پره

وقت نمیکنم

نه برا سواری خودمون نیست که  میفروشیم  برای همین برام مهمه بیشترین حاشیه سود و با بهترین ...

میگم ماها ۵۰۰ نقد نداشتیم. 

حدود ۳۰۰ نقد و طلا داشتم

۲۰۰تومنش وام بود که یکی اواخر اسفند جور شد، یکی اواخر اردیبهشت.

بخاطر همون نمیتونستم ماشین وارداتی ثبت نام کنم. مخصوصا که من همسرم اصلا پایه دنگ و فنگ نبس.

ولی شما که همسرت پایه اس، براتون خرید و فروش ماشین راحته، شما چرا ماشین وارداتی ثبت نام نکردین؟

من فکرکردم براخودت میخوای برافروش راستش تحقیق نکردم

ولی پدر من برای استفاده میخوان. ولی هنوز بودجه بهم نگفتن.

تو رنج یه تومن، پیشنهادات همون قبلیان؟