2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41850 بازدید | 6304 پست
آخ آخ اون قسمتش بده💔 منم قبلا اونجوری بودم بعد دیگه آب دیده شدم باید رو خودت کار کنی که از حرف ک ...

دقیقافرزانه جون حق با شماس

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سومی رو یه هفته دیرتر زایمان کردم😂 ولی اینکه همه به هماهنگی و نقطه زنی فکر میکنن باعث خجالته😂

🤣🤣🤣اشکال نداره همه چون دستشون تو کار به این چیزا واقفن وگرنه اصلا فکرشون به این نقطه زنی و اینجور چیزا نمیرسه😂

اره اما خیلی بده خیلی جاها نمیخوام اشکمو کسی ببینه اما نمیشه

این ویژگی رو دقیقاااا منم دارم انقدر بدم میااااااااد،،همیشه میگم ایکاش میشد تنظیمش کرد فقط اونجاهایی که نیاز به اشکه بیاد ولی حیف که همیشه چشمه جوشان براهِ🙁

مرسی عزیزم دختر شما تمام وقت میرفت؟ صبح تا ظهر؟ من الان دو تا مشکل دارم یکی اینکه محل کارمون ی ...

عزیزم بزار خونه مادرشوهر.

اره دختر من تمام وقت میرفت صبح ساعت۷:۳۰تا ۱۱:۳۰ 

البته خود پیش دبستانی تا ساعت۱۲ الی ۱  هم باز بود و اونایی که مامانشون شاغل بود را نگه میداشت

عزیزم بزار خونه مادرشوهر. اره دختر من تمام وقت میرفت صبح ساعت۷:۳۰تا ۱۱:۳۰  البته خود پیش دبست ...

اره عزیزم دیگه چاره ای نیس میزارم پیش مادرشوهر.

فقط مشکلم اینه مادرشوهرمم مهر نیس. خواهرشوهرم شهریور زایمان میکنه، احتمالا مادرشوهرم تا ۴۰ روز بره پیش گل دخترش🤦‍♀️

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

این ویژگی رو دقیقاااا منم دارم انقدر بدم میااااااااد،،همیشه میگم ایکاش میشد تنظیمش کرد فقط اونجاهایی ...

وای منممم چقد اینجور موقها از خودم بدم میاد

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.