2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چه قدر استرس داری ...تاپیک هات و میخونم همش استرسه ...عزیز دلم یکم آروم باش ... بیخیال باش...بسپارش به خدا ...میشه انشاالله...همون ماهی که میزنی به بی خیالی میشه ...درمان و ادامه بده و بیخیال باش ... انشاالله خدا دامنت و سبز می‌کنه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

خانما جلوگیری با قرص مطمئن تره واحتمال بارداری همزمان با مصرف مرتب و به موقع قرص سر ساعت خودش ،کمتره اینکه شنیدیدکسی با وجود قرص حامله شده علتش یا نامرتب مصرف کردن قرصه چون بعضی خانما فقط مواقعی که رابطه دارن اون شب استفاده میکنن که این خودش خطرناکه هم احتمال بارداریشون بالا می‌ره وهم هورموناشون بهم میریزه،واینکه همزمان با قرص بارداری از آنتی بیوتیک استفاده نکنید چون تاثیر قرص رو از بین می‌بره واکه مجبور به استفاده از آنتی بیوتیک بودید تا زمان مصرف آنتی بیوتیک علاوه قرص بارداری که استفاده میکنید باید از وسیله یا روش دیگری هم جلوگیری انجام بدید مثلاً با کاندوم یا طبیعی جلوگیری کنید،اما اگه میخواهید درآینده بارداربشید مصرف قرص بار داریتون اینطوریه باشه سه ماه قرص استفاده کنید دویا سه ماه از یه روش دیگه ای برای جلوگیری از بارداری اقدام کنید چون مصرف مداوم قرص نازایی موقت میاره از فولیک اسید همزمان با قرص استفاده کنید 

عزیزم چه قدر استرس داری ...تاپیک هات و میخونم همش استرسه ...عزیز دلم یکم آروم باش ... بیخیال باش...ب ...

اره گلم خیلییی 

دعا کن🙏🌹

امیدم که به خداس❤💚

همش میرم حرم دعا ❤💚

قران میخونم🌹

نمازامو دعا میکنم

انشالله به امید خدا 

خدایا شکرت💚🙏

اره گلم خیلییی  دعا کن🙏🌹 امیدم که به خداس❤💚 همش میرم حرم دعا ❤💚 قران میخونم🌹 نمازامو ...

آروم باش ... انشاالله که خیره ...من به حکمت خدا ایمان دارم ...حتما حکمتی هست که دیر شده ...منم یازده ماهه اقدامم ... انشاالله میشه ...استرس بیشتر می‌کنه تاخیرش و ...ریلکس باش عزیزم

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام