بعد از سه سال که با التماس وارد زندگیم شد رهام کرد.پیش خانوادم خرد شدم.اواخر ک میرفت اعتماد بنفسمو نابود کرد با حرفاش ی جوری که انگار سراپا ایرادم.شبا واقعا فکر اون حرفا نمیذاره بخوابم.باید چکار کنم؟
میتونم یک سوال بپرسم؟ دوست داشتی جواب بده شما قبل از همینجدایی باز همجدا شده بودید و از سمت کی ب ...
متوجه سوالتون نشدم.اینقدر اذیت میکرد چند بار خواستم جدا شم ازش ولم نمیکرد زنگ میزد به مادرم با التماس برمیگشت.ولی هر بار میومد آزارم میداد اینقدررر چیز بهم گفت ک اعصابم شده این
چقدر خوب ک زندگیتون خوب شده.من شش ماه گذشته بخدا فکر اون حرفا و آزارا و شرمندگی پیش خانوادم و اینکه ...
دارم میگم که هرچی الان تو میکشی من بدترشو کشیدم تازه برای من فقط خانوادم نبود جلو فامیل دشمن دوست خردم کرد هرروز ازیه چیز ایراد میگرف جلو عموهام زناشون عمم که قبلا برای پسرش خواستگارم بود گف نمیخوامش خنده های عمم زن عموهام حرفاشون هیچ وقت یادم نمیره زن عموم به عموم گفته بود تهش خونه نشین میشه هیچکس نمیگیرتش امله عقب افتادس پسره پسش زده دیگه بعد این تربیت دخترم به خودم مربوطه نمیزارم مثل فلانی بارش بیاری 😏😏😏😏😏😏اینا نمونه حرفاس عموم تو روم گف چیه نمیخوادت دیگه نمیخواد پسره پس زده تورو حالش بهم میخوره ازتو اخ که الان باز یاد اونروزای شوم وسیاه افتادم میدونی سختی خیلی کشیدما تو زندگی اما این دیگه تهش بود انگارنفس نفسای اخرم بود ☹️الان همون زن عمو حسرت زندگی منو میخوره شوهر منو مثال میزنه برای عموم که ازش یاد بگیر شوهرمن پیام داده بود رادیو و روزنامه که ازم تشکر کنه برای اینکه فقط کنارشم وای وقتی اینارو خودش جلو عموم اینا نشون داد قیافه زنش دیدن داشت😂😂😂😂😂چشماش تیک گرفته بود اخ اب یخ انگار ریختن رو زخما واتیشای دلم مطمینم توام دلتو بدی به خدا جواب همه زخماتو میده یه ذره صبرکن من همه موهام سفید شد بعد اون جریان عمم صدبار تو روم میگف اینو میگم اینارو درک کنی دقیقا چیزایی که کشیدیو کشیدم حتی بدترازتو
خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️
دارم میگم که هرچی الان تو میکشی من بدترشو کشیدم تازه برای من فقط خانوادم نبود جلو فامیل دشمن دوست خر ...
وای عزیزدلم آره خیلی اذیت شدی.من همش تو ذهنم اینه ک اون خیلی راحته و این اعصابمو بهم میریزه و اینکه چرا این همه تلاش کرد خردم کنه.کاش خدا جوابشو بده.دل منم ی جوری خوش کنه
وای عزیزدلم آره خیلی اذیت شدی.من همش تو ذهنم اینه ک اون خیلی راحته و این اعصابمو بهم میریزه و اینکه ...
ایناادما مریضن دیگه حتی بهش فک نکن گمشه اون ارزش ولیاقت یه تار موی توام نداشته پاشو قوی باش بگو توارزشی نداری برای من که بخوام فکرمو درگیرت کنم یه جوری زندگی کن که ازدور که خوشبختیتو میبینه اتیش بگیره توهرچی ضعیف باشی اون بیشتر خوشحال میشه ولی هرچی قوی ترباشی موفق ترباشی اتیش میگیره میگم اون لیاقت یه تارموتم نداره من میدونی هنوزم منتظر چیم اینکه خانوادش یه روزی بیان بگن غلط کردیم فقط تو بگذر ازما فقط تو روشون نگاکنم بدون هیچ حرفی که البته الان همین شده مادر کثیف ترازخودش هرجا میشینه می گه بهترین دختر روی زمین بود وفلان خوب اخه کثیف کثافت اگه بهترین بود چرااینکارارو باهاش کردید میدونی از اهم میترسن که دامنگیرشون بشه مطمینن که میشه چون ناحق ناحق بود کاراشون فک کن میخواستن زورکی لختم کنن بدنمو ببینن میگفتن نبینیم عقد نمیکنه پسرمون پسره پیام داد یا لخت میشی مامانم وخالم وخواهرم میبینتت یا یه روزمونده به عقد میرم ترکیه که تو بمونی وابروت اونموقع سلام منو به بابات برسون حالشو خریدارم
خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️
ایناادما مریضن دیگه حتی بهش فک نکن گمشه اون ارزش ولیاقت یه تار موی توام نداشته پاشو قوی باش بگو توار ...
وااااییی چقدر پست بوده.چقدر خوب ک از دستش راحت شدی.اینم باور کن منو با عالم و آدم مقایسه کرد اواخر.انگار ک من هیچ چیز مثبتی ندارم.هیچوقت کمبوداش رو به روش نیوردم.دیگه راه ارتباطی با هم نداریم که بخاد بدونه خوشبختم یا نه.باورت میشه اون لکنت زبانم داشت ولی من هیچوقت ازش ایراد نگرفتم.نزدم تو ذوقش.
واقعا؟خودتون دیدید؟بخدا بعضی وقتا میگم راحت زندگی میکنه.دلم میخاد برم هر چی از دهنم درمیاد بهش بگم
بله تجربه کردم وقتی بسپاری بخدا و به خدا ایمان داشته باشی پدرشو در میاره ولی بخای پیگیرش شی یعنی به خدا ایمان نداری و تاوان نمیدن اینموردو حتی دختر گرانبها هم توی تاپیکش نوشته اونم تجربه کرده