2777
2789
وای مامانم ۲هفته درگیر زخمش،بود کرم و دارو دیگ جواب نمیداد اخر گفتن عنبرنسادود کن ،دوسا بار ک دود کر ...

من تو گلوم زده دهنم یعنی تا ۴ روز غذا که هیچ آبم نخوروم

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
بلا ب دور ان شاالله زود خوب شی گلم. کنار چشمت اگه رد حتما دکتر برو. یادمه پدرم چند سال قبل گرفت اب ...

بله ممنون اره تو چشم خیلی خطرناکه

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آبله مرغانی که بزرگسالان میگیرن رو زونا میگن چون شدتش خیلی بیشتره

نه آبله مرغون جداست عزیزم.

افرادی که قبلا ابله گرفتن ویروس تو بدنشون نهفته میمونه.حالا به دلایلی مثل فشار عصبی و... یه دفعه ویروس برمیگرده و تبدیل به زونا میشه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

تو گوش و دهن و اندام خصوصی یعنی هلاکم هلاک

پناه برخدا 

الهی... چند روزه الان؟

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

۴ روز تب و لرز  از دیروز تازه داره دونه میزنه و کلی شده و همه جا درگیره

عزیزم .... برات حمدوایت الکرسی میخونم

ان شاالله این دردی که کشیدی  ذخیره اخرتت میشه

الهی به حق حضرت محسن ع که توشکم مادرشون فاطمه زهرا س سقط شدن دردات امشب تموم بشه الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

ببین عنبرنسا ک گفتن ازعطاری یاداروخانه بگیر چون اولشه خیلی زود میگن خشک‌میکنه و راحت میشی ان شاالله