2777
2789
من یجوری نتیجه گرفتم که بهش ایمان آوردم ، به هرچیزی برچسب دروغ نچسبونین

چطوری از ذهنم بیرونش کنم واقعا خسته شدم چن ماهی هس ک کراشم روش 

نگامم میکنه ولی عکس العملی نشون نمیده

من یجوری نتیجه گرفتم که بهش ایمان آوردم ، به هرچیزی برچسب دروغ نچسبونین

شمام به هرچیزی برچسب حقیقت نزنید اون باور خودتون بوده که به صلاحتون بوده برای همینم اتفاق افتاده ضمنا من نظر خودمو عرض کردم به عنونای کسی که هیچ وقت ازش نتیجه نگرفتم یه دروغ گنده میدونمش که فقط طرف دلشو با حرفای کسایی که این اصطلاحارو میندازن تو دهنش خوش میکنه  بعدم میفهمه که چی هیچی که هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری از ذهنم بیرونش کنم واقعا خسته شدم چن ماهی هس ک کراشم روش  نگامم میکنه ولی عکس العملی نشو ...

رو اعتماد بنفس خودت کار کن ، وابسته به هیچ کس نباش ، هدف و برنامه تو دنبال کن ، اگه هم مسیرت بود میاد سمتت اگه نه شک نکن صلاحت نبوده ، بعدا اینو میفهمی

متاهل هستم
چطوری از ذهنم بیرونش کنم واقعا خسته شدم چن ماهی هس ک کراشم روش  نگامم میکنه ولی عکس العملی نشو ...

همه این نگاه ها الکی و بی معناست 

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی

من یه خواستگار داشتم که به خاطر همین افکارش ردش کرده بودم.

پسره خیلی با اطمینان میگفت من با قانون جذب، تو رو بدستت میارم.

منم بهش می‌گفتم باشه تو سعی کن با قانون جذب، منو بدست بیاری. منم با قانون شرع، میرم زن یکی دیگه میشم 😂

و رفتم...

و زن یکی دیگه شدم...😂

شمام به هرچیزی برچسب حقیقت نزنید اون باور خودتون بوده که به صلاحتون بوده برای همینم اتفاق افتاده ضمن ...

اگر نتیجه نگرفتی چون دربارش کم میدونی و درست عمل نکردی ، من چندین سال کلی دربارش خوندم و تمرین کردم خیلیا اطلاعلاتشون کمه دراین باره چون نتیجه نمیگیرن ردش میکنن

متاهل هستم
این چه حرفیه من دوره آقای شریفی رو داشتم ، کاملا از قرآن و احادیث نمونه میاورد و چندین ساعت درباره ت ...

تفسیر به رأی رو خیلیا انجام میدن. عجیب نیست. هیچ مفسری قانون جذب رو توی کتاب‌های تفسیرش تایید نکرده.

تفسیر به رأی رو خیلیا انجام میدن. عجیب نیست. هیچ مفسری قانون جذب رو توی کتاب‌های تفسیرش تایید نکرده.

اینکه خدا گفته اگر شکر گزار باشید نعمتها را برایتان چندبرابر میکنم و اگر ناسپاسی کنید از شما میگیرم ، سوره ابراهیم هم تایید نمیفرمایید؟؟  قانون جذب یعنی به هرچیز خوبی حس خوب بدی قدردان باشی به سمتت میاد 

متاهل هستم
اینکه خدا گفته اگر شکر گزار باشید نعمتها را برایتان چندبرابر میکنم و اگر ناسپاسی کنید از شما میگیرم ...

الآن خودت جواب خودتو دادی دیگه.

عبارت اولت ارتباط با خداست اما عبارت دومت ارتباط با اشیاء به صورت مستقله.

ضمن اینکه شکرگزاری، حس خوب دادن نیست. واقعا چرا چنین برداشت عامیانه‌ای باید از این عبارت بشه؟!!

شکرگزاری، یکی از ابزارهای تربیت انسانه که با هدف شناخت مبدأ و توجه به سرچشمه‌ی نعمات، یعنی خدا، توسط انسان به کار برده میشه.

حاصلشم تقرب به مقام ولایته.