mrymii مدیر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2471 عنوان بيخوابي نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست دخترم ٥ ساعته بيداره همش ميخوابونمش در حد ٢-٥ ديقه ميخوابه بعد بيدار ميشه .دليلش چي ميتونه باشه؟ 😕 1402/02/30 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrymii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2471 انشاءالله که خوب بخوابه خیلی خسته کنندس میفهممت الان تا خواب برو استراحت کن استفاده کن از وقتت باشه عزيزم ، امان از اعتياد ب گوشي 😃🥲
mrymii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2471 عزیزم کولیک داره ببر دکتر قطره وشربت میده انشالله خوابشم بهتر میشه اخه گريه نميكرد ، كوليك چ جوريه؟ گريه ميكنه ها اما نه اينكه خيلي اذيت كننده باشه و اروم نشه ، شكمش خيلي قارو قور ميكنه و نفخ داره انگار
aftab_abi عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 2843 این۴-۳ ماه اول نوزادی واقعا توان میخواد،پسر من یک سالش شده ولی یاد اون چند ماه اول میفتم میگم چه طاقتی داشتم…نینی شما هم احتمال قوی دلپیچه داره که چارهش فقط تحمله عزیزم،قطره اینفاکول اصل هم موثره.امیدوارم زودتر بگذره مامان گلی،خدا قوت❤️
mrymii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2471 این۴-۳ ماه اول نوزادی واقعا توان میخواد،پسر من یک سالش شده ولی یاد اون چند ماه اول میفتم میگم چه طاق ... فداتشم عزيزدلم خدا گل پسرتو حفظ كنه خيلي خيلي ممنونم از انرژي خوبت 😘
محدثم عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 674 اخه گريه نميكرد ، كوليك چ جوريه؟ گريه ميكنه ها اما نه اينكه خيلي اذيت كننده باشه و اروم نشه ، شكمش خ ... خب کولیک همون نفخهشربت زیره میدن اسمشو یادم نیسکه ب بچه من اون خیلی جواب میدادبرا بعصیام کولیک ایدز
mrymii مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2471 خب کولیک همون نفخه شربت زیره میدن اسمشو یادم نیس که ب بچه من اون خیلی جواب میداد برا بعصیام کولیک ... عه كوليك همون نفخه نميدونسم عزيزم فردا ميرم دكتر ببينم چي تجويز ميكنه دكترمرسي💜