ازین نی دارا میگیرم.طعم های مختلف.الکی دوتا مک میزنه . با لیوان که اصلا نمیخوره. بدنیا اومد ...
خب عزیزم یه سری بچه ها کوتاه قدن باید دید رشد قدیش نسبت ب نمودار خودش چطور پیش میره. پسر من یک ماهه هیچ رشدی نداشته حس میکنم ب پدرش برده چون اونم تا قبل بلوغ رد کم بوده. پسرگل شمارو باید دکترش نظر بده
خب عزیزم یه سری بچه ها کوتاه قدن باید دید رشد قدیش نسبت ب نمودار خودش چطور پیش میره. پسر من یک ماهه ...
من ۱۵۴ و پدرش ۱۶۸ هستیم.گویا پدرش هم کوتاه قد بوده. و در بلوغ یهو رشد کرده ..ولی خب بازم هر دومون قدمون کوتاهه وبلند نیستیم.پسرم iugr بود و خیلی ریز بود.منتها نگرانم که نکنه من دارم کوتاهی میکنم. و باید پیگیر باشم. از طرفی هم دکتر غدد هم که میگفت ۱۰ سالگی باید بیاریو.. داروهای مکمل ویتامینو زینک که داد .همچنان تو نمودار خودش که پایین ترین نموداره رشد داشت.حالا موندم برم براش قطره یی شربتی چیزی بگیرم؟ بعد دو سالگی هم دیگه دکتر برای قدو ورنش نبردم. خودم تو خونه اندازه میزنم.رو نمودار علامت میزنم. رو همون نموداره. میتونی راهنماییم کنی؟
من ۱۵۴ و پدرش ۱۶۸ هستیم.گویا پدرش هم کوتاه قد بوده. و در بلوغ یهو رشد کرده ..ولی خب بازم هر دومون ق ...
ببین عزیزم باید نظر دکترشو پرسید. دکتر پسر من گفت نسبت ب ماه پیش رشدی نداشته ببرش دکتر تغذیه ک متاسفانه من کوتاهی کردم اما روزی یه لیوان شیرو بهش میدم. ویتامین و شربت هم تحت نظر دکتر بهش بده چون ویتامین زیادی براش خوب نیس.
تغذیه هم بردم یه سری چبزا گفت من سعی میکنم رعایت کنم اینارو دکترش گفت حبوبات( مثلا کوک ...
مغزیجات و ماهی خیلی عالیه سعی کن بهش بدی. تو غذاهاش روغن زیتون بی بو بریز ک بدش نیاد. یکمم غذاهاشو تزیین بچگونه کن ک بخوره. با پنیرشم گردو بده ک مغزش رشد کنه. متاسفانه پسر منم پنیر دوس نداره اما عصرونه ک خیلی گرسنه بشه درحد دو سه تا لقمه نون و پنیر گردو بهش میدم ک همونم ب نظرم از هیچی بهتره. باید صبور بود دیگه چاره چیه. توکل ب خدا انشالله صحیح و سلامت باشن همه بچه ها
مغزیجات هست.حبوبات و تخم مرغ و ایناش حتما. ولی غذای سفره میدم. به نظرت قطره های زیتو کید، آدزوفر ،پ ...
هرچی میخوای بدی مخصوصا آهن و زینک زیر نظر دکترش بده چون من پرسیدم از دکترش گفت باید مقدار تعیین شده بهش بدی بیشتر بدی ن تنها خوب نیس بلکه ضرر داره و تو کلیه هاش رسوب میشه. ماها ک نمیدونیم نسبت ب سنش چند سی سی باید بدیم خدانکرده بدتر مریضشون نکنیم
قبلا کهزیر دو سال بود ۱ سی سی. از دکتر داروخانه بپرسم نمیگه؟ یا لاقل ویتامین آد بدم. ...
نمیدونم عزیزم. من هر روز بهش آهن میدادم ۲۵قطره اما دکتر گفت هر روز نیست سه روز در هفته باید بدی. ویتامینشم هر روز میدادم ک اونو کامل قطع کرد چون وزنش خوب بود. منظورم اینه نسبت ب وضعیتش براش مکمل مینویسه. بنظرم از دکترش بپرسی بهتر از دکتر داروخونس. وزن پسرت چنده؟ لاغره؟