2777
2789
جانم کرم بوده مارمولک که نبوده شما تا حالا ندیدید تو حبوبات کرمای ریز بزنه؟ خب یکی اون ما بین در رفت ...

وای چ راحت میپذیرین هرچیز ب خوردتون بدن..تمیز کنن لوبیا کرمو ندن دست مردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم کرم بوده مارمولک که نبوده شما تا حالا ندیدید تو حبوبات کرمای ریز بزنه؟ خب یکی اون ما بین در رفت ...

حبوبات فرق میکنه تا کنسروی ک از هزار خط تولید و بهداشت و فلان رد شده 

دوست عزیز شما اگه دوتا کنسرو لوبیا باز کنید پر از کرم باشه ازش میگذرید؟؟؟یعنی چی نون کسی و نبر

یعنی هر دوتا پرررر از کرم بودن؟؟؟ ببخشیدا ولی اجازه بده باور نکنم اینجور چیزی محاله…اگر میتونی ثابت کنی شکایت کن موفق باشی

وای چ راحت میپذیرین هرچیز ب خوردتون بدن..تمیز کنن لوبیا کرمو ندن دست مردم

عزیزم من خودم کنسرو نمیخورم ولی حتی میوه ای که میخری شاید کرم داشته باشه میخوای بری با میوه فروش جنگ کنی؟ در ثانی من فکر کردم یه کرم دیده که استارتر میگه پر از کرم بوده گفتم پس شکایت کن

چرا نمیگی بگو ماهم بدونیم خب،اگه واقعا چیزی پیدا کردی

بله من تمام مدارک رو دارم حتی خود قوطی و کرمهاش 

اگه الان برند رو میگفتم قطعا یکی میگفت برای خراب کردن شرکت و محصوله

بستنی دایتی  و رب  روژین ...هر دو با نمونه خرابش ک مدرک بودن  مجاب کردم عذر خواهی و البته چندتا  محصول  ب عنوان خسارت یا هر چی حالا  فرستادن...

شما اول به  شرکت زنگ بزن و عکس و مدرک رو  داشته باشی البته پرت نکنی...معمولا جواب میدن بگو مورد خرابی دیدی وصل کنن مدیریت یا آزمایشگاه برات...کمی طول میکشه احتمالا جواب بگیری اما  شک دارم چونکه لوبیا میشه داخلش کرم باشه و از دست  اونا خارج بوده پیدا کردنش گرچه کهنه هم بوده  این اصل ماجراست ک توجه نمیکنن..

موفق باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
عزیزم من خودم کنسرو نمیخورم ولی حتی میوه ای که میخری شاید کرم داشته باشه میخوای بری با میوه فروش جنگ ...

ببین قصد دعوا ندارم ولی شما میوه رو با کنسروی که مهر بهداشت خورده یکی میکنید ؟

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
ببین قصد دعوا ندارم ولی شما میوه رو با کنسروی که مهر بهداشت خورده یکی میکنید ؟

باباجان دارم میگم فکر کردم منظورش یه دونه کرمه گفتم حتما دررفته از دستشون ولی میگه پر کرمه گفتم شکایت کن