2777
2789
عزیزم چرت پرت نیس ، شوهر منم اویل خیانت میکرد تااینکه خودمو بهش نزدیک کردم و صمیمی تر شدم نیازهاشو ر ...

من کت حالت تهوع ام میگیره نزدیک همچین آدم کثیفی بشم ‌....یعنی سکته قلبی مغزی روباهم میزنم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکلو دارم بی شرف هر روز هر روز باید با اون عوضی در ارتباط باشه  واقعا خسته و افسرده ...

من جای توبودم لهش میکردم....‌

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
عزیزم چرت پرت نیس ، شوهر منم اویل خیانت میکرد تااینکه خودمو بهش نزدیک کردم و صمیمی تر شدم نیازهاشو ر ...

امیدوارم دیگه نکنه ولی دلیل نمیشه همه مثل شما باشن، نسخه خودتونو براهمه نپیچین

ایواایییی میفهممت سخته اره بیرون میرن شنبه قرار رابطه خاک برسری گذاشتن😭😭😭😭هیچی میخونم گریه میکن ...

قربونت برم عزیزم میفهمت درکت میکنم.پس‌سعی‌کن رابطه باهاش داشتی از کاندوم استفاده کنه مریض نشی

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
ایواایییی میفهممت سخته اره بیرون میرن شنبه قرار رابطه خاک برسری گذاشتن😭😭😭😭هیچی میخونم گریه میکن ...

بهت درخواست دوستی میدم هرموقعه دلت تنگ بود ناراحت بودی بهم پیام بده باشه

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
شرایطش روندارم بادوتا بچه کوچیک ومشکلات خانواده خودم خستم بخدا خسته

من بچه ندارم طلاق هم نمیده دلمم اصلا صاف نمیشه....توجهنمم بخدا 

من بچه ندارم طلاق هم نمیده دلمم اصلا صاف نمیشه....توجهنمم بخدا 

من میخام این دفعه برم خونه بابام دردم اینه بابام اینا یه شهر دیگه ان نمیشه تنهایی رفت باید خود ناکسش ببره میخام ب بابام بگم در حد چته نمیتونم بگم ک عکساشون بغل هم رو دیدم 

جالب اینجاست میگه تو اشتباه فکر میکنی بااین ک بارها چتاشو دیدم بابقیه

شوهر منم اصلا گردن نمیگیره هم با زنا دیدمش هم چتاشو خوندم

ولی تا میگم این چه غلطیه که میکنی 

میگه نه اصلا هیچی نیست تو الکی حساس شدی 

پای تو موندنم خیانت به خودمه