2777
2789

والا خواستگاری ما ک هرسری بدتر از سری قبل بابام نه میگه دعاکنین بهم برسیم دگ از هرچی خواستگاریه متنفرم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خواستگاری ما ک هرسری بدتر از سری قبل بابام نه میگه دعاکنین بهم برسیم دگ از هرچی خواستگاریه متنف ...

ان شاءالله که هرچی خیر وصلاحتون اتفاق بیفته شماهم به خواستتون برسین☺

هر چی دیر تر بهتر.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ولی انتخاب سختتر میشه 

چون آدم منطقی تر و عاقل تر می شه‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
درسته ولی خب هرچی دیر تر بشه به نظرم حوصله کمتر میشه وبیشتر به تنهایی عادت میکنیم

من خودم زود ازدواج کردم و زودم طلاق گرفتم و بعدم با همسر فعلیم آشنا شدم ۱۷ سالم بود موقع ازدواج اولم ۲۱ سالگی ام جدا شدم و بعدم با همسرم آشنا شدم شخصیت و افکار و عقاید ۱۷ سالگیم با ۲۱ سالگیم زمین تا آسمون بود،،شخصیتم و افکار و عقاید الانمم با ۲۱ سالگیم خیلی فرق کرده الان می بینم دنیا چه قدر پیچیده اس و دقت نکردم من فقط ظاهر رو می دیدم نه باطن رو.

ازدواج یه قماره آدم بخواد براساس سن ازدواج کنه و بگه زود باشه که فقط حوصله داشته باشم و دقت نکنه نه تنها خودش چند نسل بعدش هم درگیر انتخاب اشتباهش میشن.

من خودم زود ازدواج کردم و زودم طلاق گرفتم و بعدم با همسر فعلیم آشنا شدم ۱۷ سالم بود موقع ازدواج اولم ...

چند بار نوشته ها تو خوندم عالی بود .یه دختری با دوس پسرش رابطه داشت بعد دوسال فهمید به دردش نمی خوره مامانش به زور می خواست بده به پسره ولی دختر قبول نکرد گفت تا آخر عمر مجرد بمونم بهتره من خیلی وقتها به دختره فکر می کنم اشناست

براشادی روح امواتم صلوات