2777
2789
جای جوش قرمز رو صورتم مونده جز سرم ویتامین سی چی بزنم خوبه 

جای جوش تا وقتی قرمز میتونی از کرم ترمیم کننده استفاده کنی 

چون کرم ترمیم کننده باعث میشه پوستت خودش رو ترمیم کنه و اون قرمزی و جای جوش رفع بشه 

ترمیم کننده از داروخونه میتونی بخری من لافارر و سیکالفیت اون دارم راضی ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان منافذ باز پوست چیه

منافذ باز پوست درمان قطعی نداره 

تو میتونی با کرم و محصولات پوستی کمترش کنی سرم نیاسینامید یکم بهتر میکنه اما کامل رفع نمیکنه 

اگر میخای رفع بشه بایذ کارهای کلینیکی و تهاجمی انجام بدی 

زیرربغلم و واژنم تیرست چ راه حلی دارین ک جواب بده در کوتاه مدت ممنونم

اول از همه خودتو دوس داشته باش چون اکثر خانوما این مشکل رو دارن کسایی ام ک تو عکسا فیلما خیلی روشن قسمت های خصوصیشون هزارتا فتوشاپ و کرم استفاده میکنن 

نمیتونی کاملا رفعش کنی چون بخاطر هورمون های رنگ نقاط حساس عوض میشه اما میتونی یکم بهترش کنی با لیزر مو های زائد لایه برداری یا اسکراب و استفاده از لوسیون روشن کننده بهتر میشه و یکم روشن تر  

گول این کسایی ام ک تو اینستا از این چیزا میفروشن ک تو ی هفته اونجاشون مثل برف میشه رو نخوری چون همش دروغه 😀

اول از همه خودتو دوس داشته باش چون اکثر خانوما این مشکل رو دارن کسایی ام ک تو عکسا فیلما خیلی روشن ق ...

ممنون عزیزم برا شیوم با نوره خوبه؟روشنترش میکنه؟

قدم بلند نیست ۱۷۴ قدمه با کمبود اسم مواجه شدم دیگه مجبورشدم😁💜

برای ترک شکم بارداری ک سفید شده راه حل دارین🤕

ترک ها تا وقتی ک قرمزن میشه درمانشون کرد وقتی سفید میشن هیچ درمانی ندارن 

خیلی خوشگلن خودتو دوس داشته باش بهشون میگن استرچ مارک الان خیلی از مدلینگ ها دارن رو بدنشون و بهشون افتخار میکنن چون جزو طبیعت زن هاست ک این ترک های خوشکل برای به وجود اومدن ی نینی میوفته رو شکم😌

ترک ها تا وقتی ک قرمزن میشه درمانشون کرد وقتی سفید میشن هیچ درمانی ندارن  خیلی خوشگلن خودتو دو ...

برا عملشون پرسیدم گفتن ۴۵ میلیون هیچ راهی نداره جر بیخیالی😁

قدم بلند نیست ۱۷۴ قدمه با کمبود اسم مواجه شدم دیگه مجبورشدم😁💜