2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 39 پست
بعد۲۰سال زندگی ای که ساخته رو دو دستی تقدیم کنه به یه زن دیگه؟من یکی از دوستام شوهرش بهش خیانت کرد ی ...

با یه اشغال بقیه زندگیش سر کنه اون اشغال هرچقدم بسازیش و درستش کنی یه خیانت کار و قلب اون زنم مث قبل نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد می دونین خانواده شوهره باید چجوری باهاش رفتار کنن؟که حق عروسیشون ضایع نشه؟

خانواده شوهرشم بی طرفن بدبخت شده حتی خرجی بهشون نمیده طفلک دوتا دختر داره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

با یه اشغال بقیه زندگیش سر کنه اون اشغال هرچقدم بسازیش و درستش کنی یه خیانت کار و قلب اون زنم مث قبل ...

درسته که قراره با یه ذهنیت خراب با شوهرش زندگی کنه.اما هرچی باشه پدر بچشه و تأمینشون میکنه.اما اگه طلاق بگیره بهتره؟اون خانم بعد۲۰سال زندگی و با یه بچه۸ساله دیگه نمیتونه ازدواج خوبی داشته باشه.من تو اطرافیانم از این موارد دیدم که میگم.کسایی که میان خاستگاری ادمایی هستن که طلاق گرفتن و چندتا هم بچه دارن!یا زن دارن و دنبال اینن که صیغه کنن.مثلا برای اشنای ما یه نفر اومده بود که۳تا پسر داشت اما به اون خانم میگفت تو نباید دخترتو بیاری!اون خانمه هم که اشنای ماست توی شرکت کار میکنه برای مخارج زندگیش و همینکه تو شرکتا میفهمن که مطلقه ست از کارگر معمولی بگیر تا رئیس شرکت بهش پیشنهاد صیغه میدن!خلاصه که زندگی با طلاق گرفتن بهتر نمیشه.

بعد۲۰سال زندگی ای که ساخته رو دو دستی تقدیم کنه به یه زن دیگه؟من یکی از دوستام شوهرش بهش خیانت کرد ی ...

من کاری به زندگی ندارم وقتی کسی که مال منه میره با یکی دیگه یعنی دیگه مال من نیست و بشخصه از هرچیز شریکی متنفرم مخصوصا شوهر.زندگی که بمونه بد شوهزت شب نیاد خونه بدونی بغل اونه به چه درد میخوره؟حالا چه بیست سال چ یه سال خیانت غیر قابل درک وتحمل

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

سوالت ات رفته تو‌کلینیک سایت برو جواب مشاور بخون 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر
https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

کپی لینک + وارد کردن در صفحه چت ایتا + عضویت 

کلیدواژه های طلاق و خیانت رو سرچ کنه تو کانال

حالا ک میمونه سرزندگی دوتا راه داره 

یا با جنگ و دعوا هر روزش رو بدتر از دیروز میکنه برای خودش و بچش و شوهرش.. تازه شوهره دست از این کار برنمیداره اگرم برداره بار تکرار ممکنه کنه ..

راه دوم خودش رو تغییر بده ب همسرش به چشم یه مریض نگاه کنه سعی کنه بهش احترام و اقتدار بده فقط هم نیتش اصلاح زندگی و برای خدا باشه .. این رابطه مرد با اون یکی خانم زودتر تموم میشه و وقتی میبینه زن خودش مثل مرد باهاش رفتار میکنه اونم دیگه در حق همچین زنی نامردی نخواهد کرد و پشیمون خواهد شد .. 

تجربه خانمها رو بگید بخونه ..

البته ما دوره همسرداری شرکت کردیم اونجا بطور مفصل توضیح میدن چیکار باید کرد که مرد اصلا سمت این کارا نره ، یا اگر اونقدر تسلیم هوای نفس باشه و دنبال کار اشتباه رفت چطور باید برش گردوند چطور قدرت روحی خودمون رو افزایش بدیم و خودسازی کنیم که با این اتفاق ها بهم نریزیم و با فکر عمل کنیم ... 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !