2777
2789
سلام عزیزم درآمد این لاین چطوره ؟ راضی هستی برگردی عقب بازم اینو انتخاب میکنی؟

اگ راضی بود ک نمیومد بگه چجور مشتری جذب کنم😑من قبلا ناخنکاربودم کلیم لوازم دارم دیگم سمت ناخن نمیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطور اجازه میدید بقیه برات تصمیم بگیرن

اون خیلی چیزا دوسداره بخاطرمن گذاشت کنار...منم ناخن دوسدارم دلی باید بذارم کنار ادم درصورتی بحرفش گوش نمیده ک اون طرفم ب حرفش اهمیت نده

جدی؟من زدم کلی نامزددعواکرد گف من خوشم نمیادچیه هرماه میری ترمیم گفتم برادل خودم میرم گف پس منم دلم ...

نمیدونم احساس میکنم جامعه داره بسمت راحتی و ساده بودن و نچرال میره ولی در کل انگار یچیزی شده که دیگه همه حتی خانمای سن بالا هم دارن مثل تتو و من نمیپسندم دیگه چند بار کاشتم ولی تقریبا دیگه علاقه ندارم 

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑
اون خیلی چیزا دوسداره بخاطرمن گذاشت کنار...منم ناخن دوسدارم دلی باید بذارم کنار ادم درصورتی بحرفش گو ...

مگه ناخن‌  کاستن جرمه‌ که بذاریش کنا؟ر من خودم هیچ وقت ناخن کاشت نکردم چون خودم علاقه نداشتم ولی هیچ وقت حاضر نیستم خودم رو به خاطر بقیه تغییر بدم  مثل این میمونه که من خودم علاقه ندارم به خاطر طرف مقابلم برم کاشت کنم چون اون دوست داره