2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من قطعا طلاق مگ ادم چقدر زمدگی میکنه ک بیاد کنار یه ادم لاشی باسه و همخونه بشه

دقیقاً 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

به خودت ارزش قائل شو الکی بهونه نیارین نمیتونم مجبورم بسازم شراطشو ندارم. تو لیاقتت خیلی بیشتر از این چیزاست چون تو یک مادری به قدر کافی فداکاری میکنی دیگه خواهشا اجازه نده سو استفاده شه. فوری دنبال کار باش مستقل شو. و خیلی آگاهانه مدرک از شوهرت جمع کن تا راحت تر بتونی جدا شی. عزیزم کسی که خیانت کنه نمیتونه ترک کنه

فراموش شدنی نیس دارم به خاطر دخترام میسوزم و میسازم نمیتونم فراموش کنم 

فدای دل مهربونت بشم ولی اگ شرایطشو داری طلاق بگیر دور از جون منظورم شما نیستی برا بچه بیغیرت بودن مامانش سخت تر از خیانت باباشع

با اجازه استاتر 

ختم دسته جمعی قرائت سوره یس هست به نیت تعجیل درفرج مولای غریبمون امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان شاءالله 

میخواهیم چهل نفر باهم توی یک روز نفری یه دونه سوره یس بخونیم هرکس مایله لایک کنه تا آخرشب فرصت هست بخونیم

التماس دعای فراوان لطفا بقیه دوستان راهم توی تاپیکم تگ کنین من بلد نیستم 

چندتا بچه ام داشته باشم حاضر نیستم بخاطر اونا زندگیه خودمو خراب کنم صد در صد طلاق

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

طلاق

بچه ام خدایی داره

تو ارامش با یه والد زندگی کنه بهتر از اینه که تو دعوا و سردی بین پدر و مادر باشه 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من قطعا طلاق مگ ادم چقدر زمدگی میکنه ک بیاد کنار یه ادم لاشی باسه و همخونه بشه

اره والله، مامانم داره خیانت میبینه ولی خودش و خودمون رو زدیم  به اون راه! واقعا اعصاب و روح و روان آدم بهم میریزه!  اصلا هم عادت نکردیم هر موقع چیزی می شنویم ازش یا می بینیم انگار بار اولمون هست فهمیدیم و شوکه میشیم ‌مجبوریم هر روز گلایه ها و ناراحتی های مادرمون رو‌گوش بدیم! با خیانت کردن نه تنها خانم آسیب میبینه و مرد بهش توجه نمیکنه بلکه بچه ها هم از چشم پدرشون می افتند انگار دشمنش میشن! و همچنین  پولی که قراره برا آینده بچه ها یا خرید خونه ‌و…. پس انداز بشه، خرج یه هرزه میشه. نمی‌دونم برا اون ماشین میخرند خونه میخرند و….

استارتر منم همدرد شمام 

چند سال پیش فهمیدم شوهرم با یه متاهل رابطه داره که دوستم بود 

یه زن صیغه هم داشت 

کشمکش زیاد داشتیم صیغه رو طلاق داد و با اون خانمه بهم زد 

منم باردار شدم 

اما بعدها فهمیدم دوباره با کسیه 

الان نزدیک سه ماهه دستمونم به هم نخورده 

فقط شبها خونه س 

و بابچه ها حرف میزنه 

خودشم میدونه حسی بهش ندارم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اره والله، مامانم داره خیانت میبینه ولی خودش و خودمون رو زدیم  به اون راه! واقعا اعصاب و ...

عزیژم چقدر سخت اونم بعد از چند سال زندگی و بچه هایی ک الان بیشتر از هروقتی پدرشون رو میخان بعدم دقت کردی اکثرا اونایی ک خیامت میکنن با کسایی میریزن رو هم ک ذره ای زیبایی بیشتری نذارن

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی