2777
2789
ینی ممکنه برا بعضیا قد مهم نباشه؟

صدرصد فقط اعتماد به نفس داشته باش داداشم و طرز برخورد درست و جنتلمن و اینکه خوش تیپ باشی و تر و تمیز همینا رو رعایت کنی کافیه تا بتونی جواب مثبت بگیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاد توضیح میدی عزیزم من اصلا راجب شوهر شما نپرسیدم

چون گفتی قد ۱۶۵برای یک پسر کمه.برای همین گفتم خیلیییی وقتا طرف از خیلی جنبه ها بهتره که باعث بشه اصلا قدش ملاک نباشه .قد چیزی نیست که دست خود آدم باشه عزیزم 🌹

فکرنکنم دختر بلندتر قبول کنه ولی شاید اخلاقش خاص باشه مثلا منم قد واسم مهم نبوده و نیست.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
خیای چیزا دست خود ادم نیست ولی خب خیلی مهمه

اوکی دوست عزیزم 😘 انشاالله موفق باشید ❤️ من مهم چیزای دیگه بود هرچند دورغ نگم دلم میخواست شوهرم قدش 10سانت بلندتر بود دیگه همه چی تموم میشد ولی خب نیست همینم که هست شکر مهم خصلت‌های خوبش هست 

نه بابا منکه برام مهم نیست البت خودم ۱۶۰ قدم ولی بازم خودتو درگیرش نکن منم یه مدت خیلی براش حرص میخوردم فهمیدم تهش هیچیی نیست فقط خودمو زجر میدم بشین زندگیتو کن انشاالله خوشبخت شی دخترم اگه قبول نکرد یعنی خودت براش مهم نیستی همون باهاش نباشی برات بهتره خودت خودتو قبول کن بقیه مهم نیست😊⚘