2777
2789
عنوان

ماسک صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست

آره سفیده تخم مرغ عالیه 

بریز تو یه ظرف شیشه ای   مثلا شیشه مربا که خالی شده    بعدا ک خواستی تخم‌مرغ آبپز بخوری بذار تو قابلمه اون شیشه رو  و نوش جونت     یا گذاشتی تو ظرف شیشه ای بریز تو کوکو سفیده اتو   

منم قبلا استفاده کردم عالی بود اونموقع صورتم رو اصلاح نکردم بابام ب مامانم گفته فلانی (من) ب صورتش د ...

اره منم پوستم روشن میشه کامل 😂 حالا من همینطوری نشسته بودم تو خونه گفتم ببینم میتونم یه ابتکار به راه بندازم😑

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم پوستم روشن میشه کامل 😂 حالا من همینطوری نشسته بودم تو خونه گفتم ببینم میتونم یه ابتکار به ر ...

🤣🤣🤣

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
آره سفیده تخم مرغ عالیه  بریز تو یه ظرف شیشه ای   مثلا شیشه مربا که خالی شده     ...

ن دیگه برا خوردن استفاده نمیکنم حس میکنم بده اینطوری ولی نگهداریش همون برا پوستم منظورم بود 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
ن دیگه برا خوردن استفاده نمیکنم حس میکنم بده اینطوری ولی نگهداریش همون برا پوستم منظورم بود 

من مامانم بعضی وقتا که زرده تخم مرغ رو لازم داره سفیده شو نه   میذاره واسه کوکو و اینا  خوب بوده تا الان   بازم اگه دلت نمیره بزنی تو غذا  ک هیچی