2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 39 پست

زمین شناسی واسه منم نیست 

مدیر مدرسه گفت مشکلش از اداره کل هست درست بشه خبر میدم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه زده شما فقط میتوانید درسه امتحان نهایی شرکت کنید .شما ها بیشتر از سه انتخاب کردید؟ مشکلی پیش نیو ...

عزیزم اولین باره که کارت میدن برا نهایی من دانش اموزای خودمو که دیدم همونایی بود که شرکت کرده بودن 

کمتر بیشتر نشده بود

احتمالا مدرسه بزرگسالی که ثبت نام کردی اشتباه کرده 

یا اشتباهی نظام جدید زده که زمین رو داخلی حساب کردن

..dental stu
حتما تو انتخاب واحدم ثبت شده ولی تو کارت زده فقط سه تا میتونی شرکت کنی

فک کنم این مشکل سایته ی چن نفر هم اینجوری بودن

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
زمین شناسی واسه منم نیست  مدیر مدرسه گفت مشکلش از اداره کل هست درست بشه خبر میدم

واقعا؟ ببین برای من ثبت شده تو انتخاب واحد ولی ت کارتم زده فقط مجازی به شرکت در سه امتحان نهایی هستید

واقعا؟ ببین برای من ثبت شده تو انتخاب واحد ولی ت کارتم زده فقط مجازی به شرکت در سه امتحان نهایی هستی ...

واسه منم ثبت شده تو سیستم ولی تو کارتم نزده 

مدیرم گفت مشکل از اداره کل هستش

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد