2777
2789
عنوان

دختر داییام:/

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 28 پست
فقط ادمکای امضات😂😂🤧

😂😂😂

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
😃😃وایییی مثل خواهرهای ناتنی ام با دختر خاله هاشون حتی ادم از درس زده میشه اینجوری😤

دقیقا برا فامیل درس بخونی تهش هیچ پوخی نمیشی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:/ کی گفته نخوندم و کی گفته قراره قبول نشم؟؟؟

اگه از خودت مطمین بودی نمینوشتی دارم پس میفتم! ضمن اینکه من هرکیو دیدم رشته خوب قبول شده معمولا گوشی تعطیل بوده به خصوص ماه های اخر نه که تو گوشی و نی نی سایت وقتشو هدر بده و پشت فامیل حرف بزنه.

اگه از خودت مطمین بودی نمینوشتی دارم پس میفتم! ضمن اینکه من هرکیو دیدم رشته خوب قبول شده معمولا گوشی ...

استرس داشتن راجب آینده خیلی چیز معمولییه . ضمن اینکه همه مثل هم نیستن منم خیلیا رو دیدم تا روز آخر گوشی دستشون بود و رشته تاپ اوردن😁 بعد اگر چشماتو باز میکنی میبینی من پشت فامیل چیزی نگفتم 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
دقیقا برا فامیل درس بخونی تهش هیچ پوخی نمیشی

اره بخدا درس خوندن این دوره خوبه ولی به شرط اینکه خودتم بدونی واسه چی میخوای چکاره بشی بخدا بعضی با دیپلم که دارن مایه دار هستن عین خیالشونم نیس مدرک دکترا میخره میفروشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

:/ کی گفته نخوندم و کی گفته قراره قبول نشم؟؟؟

نه عزیزم درس میخونی خوبم میخونی فقط بخاطر اینکه هدفت میدونی انشاءالله که قبول هم میشی ۰حرف مردمم که داری میگی زیادی از دورروبرت شنیدی تو  هم حساس شدی  روش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه عزیزم درس میخونی خوبم میخونی فقط بخاطر اینکه هدفت میدونی انشاءالله که قبول هم میشی ۰حرف مردمم که ...

ممنون عزیز دلم انشالله شمام به همه خواسته های خوبتون برسین😍😍😗

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
ممنون عزیز دلم انشالله شمام به همه خواسته های خوبتون برسین😍😍😗

مرسی اجی 🌹

اگه از خودت مطمین بودی نمینوشتی دارم پس میفتم! ضمن اینکه من هرکیو دیدم رشته خوب قبول شده معمولا گوشی ...

اگر تند صحبت کردم معزرت میخوام عزیزم خودم یکم الان درگیرم شمام ی جوری حرف زدین من یهو تند شدم ب هر حال ببخشید ❤

اگر تند صحبت کردم معزرت میخوام عزیزم خودم یکم الان درگیرم شمام ی جوری حرف زدین من یهو تند شدم ب هر ح ...

خواهش میکنم. به هرحال زمانت رو اینجا هدر ندی بهتره من خودم رتبه کنکورم دو رقمی شد. زمان الان برا تو مهم ترین چیزه.

خواهش میکنم. به هرحال زمانت رو اینجا هدر ندی بهتره من خودم رتبه کنکورم دو رقمی شد. زمان الان برا تو ...

میتونم بپرسم چه رشته ای بودین؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
میتونم بپرسم چه رشته ای بودین؟ 

من هم هنر دادم هم تجربی‌. هنر ۹۷ شدم چون بیشتر تمرکزم رو کنکور هنر بود و تجربی هزار و دویست. سال ۹۳. ولی هنر انتخاب رشته کردم و الان خیلی خوشحالم که به حرف بقیه گوش نکردم که میگفتن حیفه با این رتبه تجربی انتخاب رشته نکنی! :)