2777
2789
عنوان

به منِ مادر باردار کمک کنین🥲💛

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست
اره باید همیشه چرب کنی ترکاش گم میشه با وازلین و روغن زیتون یا کرچک یه دکتر پوست بری حله

مرسی عزیزم 

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

منم خیلی ترک‌خوردم🥹😢 به‌دکترم گفتم گف اصلا درمان نداره‌😢 تو این سایتم خیلی خوندم خانما نوشته بودن روغن و‌کرم‌ و اینا زدیم ولی بازم ترک‌خوردیم

فکر‌کنم‌تنها راه‌چاره اش‌لیزر بعد بارداری باشه☹️

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی ترک‌خوردم🥹😢 به‌دکترم گفتم گف اصلا درمان نداره‌😢 تو این سایتم خیلی خوندم خانما نوشته بودن ...

به نظرت لیزر چند درصد جوابه؟

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
هر وقت  مشکلی نداره کلاژن رو افزایش میده خاصیت کشسانی پوست زیاد میکنه

ممنون❤

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

به نظرت لیزر چند درصد جوابه؟

نمیدونم اینو 

تحقیق نکردم راجبش ولی خیلیا میگفتن لیزر  خوبه

فکر‌کنم‌هزینه اش هم زیاد باشه🙁

هعی منم از ترک‌ متنفر بودم ولی کسیو ندیدم توی این ماه اندازه ی من ترک‌بخوره 

من که هی به‌خودم میگم اشکال نداره اینا خط‌عشقه .. فدا سر بچم ....‌‌این بهترین تتوی دنیاس .. با این حرفا خودمو هی آروم‌میکنم😂

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
نمیدونم اینو  تحقیق نکردم راجبش ولی خیلیا میگفتن لیزر  خوبه فکر‌کنم‌هزینه اش هم زیاد باش ...

ای خواهر منم مثل تو

ولی آخه من شیکمم خیلی خوشگل بود حیفم میاد😂😂

ای خواهر منم مثل تو ولی آخه من شیکمم خیلی خوشگل بود حیفم میاد😂😂

منم خیلی حیفم میاد به خدا 

همش غصه میخورم 

تازه شکممون‌که بزرگتر شه 

دماغمون چاق شه 

ورم‌کنیم 

چه شوووووودددد😂😂

اولین باری که رفتم دکتر به خانمه بود هفته ۳۹‌بود بهم گفت نگاه‌نکن اینجوری منو من یه زمانی ارج و قربی داشتم‌برا خودم 

بعد من گفتم چی میگه این

الان هرچی بیشتر میشه هفته هام‌بیشتر  به حرفش میرسم

چی بودیمو داریم چی میشیمممم😢😢🥹🥹😂😂

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
منم خیلی حیفم میاد به خدا  همش غصه میخورم  تازه شکممون‌که بزرگتر شه  دماغمون چاق ش ...

وای دختر تو خیلی با نمکی😂😂😂

راست میگی من یه بینی نازی داشتم همه فکر میکردن عملیه 

الان اگه نفس عمیق بکشم شوهرم دچار کمبود اکسیژن میشه😂

ولی می ارزه به داشتن این فسقلی😁

سیسمونی چیکار کردی؟خریدی هیچی؟

من لباس گرفتم فقط واسش

وای دختر تو خیلی با نمکی😂😂😂 راست میگی من یه بینی نازی داشتم همه فکر میکردن عملیه  الان اگه ...

قربونت بشم عزیزم😁😂❤️

وای اره منم همینطور انقد صورتم چاق شده لپی شدم😂😂 

ولی واقعا می ارزه به داشتن بچه 

برای سیسمونی مامانم اینا همه‌چی‌خریدن دیگه چون بچه اوله

تختو کمد و سرویس کالسکه و همه چی دیگه 

جنسیت بچه ات مشخص شده؟؟؟؟

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
قربونت بشم عزیزم😁😂❤️ وای اره منم همینطور انقد صورتم چاق شده لپی شدم😂😂  ولی واقعا می ارزه ...

به سلامتی مبارکه ❤️😍

منم مامانم میخواد بره بخره

آره عزیزم پسمل دارم مثل شما🥰

به سلامتی مبارکه ❤️😍 منم مامانم میخواد بره بخره آره عزیزم پسمل دارم مثل شما🥰

سلامت باشی عزیزم 

ای جانم به سلامتی انشالله بغل بگیریش😍❤️😘

من مامانم خیلی عجله داشت همه چیو خریده تکمیله منتظره من ماه هشتو نهم بشه بیان بچینن

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
سلامت باشی عزیزم  ای جانم به سلامتی انشالله بغل بگیریش😍❤️😘 من مامانم خیلی عجله داشت همه چیو ...

ای ننه چه مامان بزرگی🥹😂❤️

به سلامتی و خوشی عزیزم

کیفشو ببری🌱😃