با شوهرم لوس حرف میزنم در کل خیلی بلد نیستم جدی باشم هستما ولی بیشتر لوسم ودوست دارم ناز بیارم این خصلتم خوب نیست نه؟؟ با اینکه 27 سالمه تازه الان خیلی خوب شدم اوایل که وارد میشد خونه میچسبدم به بازوهایش ولش نمیکردم الان که فکر میکنم میبینم چی بچه بودم همین چندسال پیش نزدیک میگم هاااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکم از سنت گذشته فرزندم. تازه دو سال از ربع قرنی شدنت گذشته. ربع قرن فرزندم. عدد کمی نیست با سنگین رفتار کردن به خیل عظیمی از آدمای دور و برت لطف میکنی
من مجردم ولی ولم کنن همش میچسبم یا رو پای یکی خوابیدم یا دست انداختم گردنش یا بوس میقوام🥺😃قبلنا که داداشم مجرد بود تا میرسید میپریدم بغلش😍ماچ ماچ تا روز قیامت😆😆💋
عزیزم کلا مردها زنشون رو بانو و لیدی دوست دارن، نه حالت دختر بچه. ولی گاهی ناز دخترونه بیای براش طوری نیست. مثلا فیلم شهرزاد و ببین چقدر شخصیت جذابی داره واسه مردها. خانم و محکم و در عین حال با احساس.