2789

@جــانــے__دپــــ  

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا جایی که من میدونم جن های مسلمان اجازه ندارن خودش رو نشون ما انسانهای معمولی بدن فقط جن های کافر ...

حالا چرا کافران میتونن مسلمان ها نه😐

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
سلام نه کافیه انگشتو بزاری رو اسمم تا کپی بشه  موقع تگ کردنم اسممو کناره @ پیاده کنی

ممنونم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ترس داری از چیزی؟

ترس دارم ولی سرتاپای زندگیم پر از مشکله شب و روزم با گریه میخابم اینقدر کن استرس دارم موهام می‌ریزه بدنم تیر می‌کشه صورتم داره چروک میشه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
جدا😐 @گوجه_سبز_درشت    

سلام

مونده بخواین چه خادمی رو احضار کنید

ولی اگه مبتدی هستید بدونید خادم مسلمان خیلی سخت حاضر میشه و ممکنه جن های کافر برای آسیب رسوندن به شما حاضر بشن و شما فکر کنید که تونستید جن مورد نظر رو حاضر کنید

این کار نیاز به مهارت خیییلی بالا و روحانیت بسیار عظیمی داره و باید صرف عمار مکان انجام بدید و در نهایت ببینین چه کسی رو حاضر میکنید و با توجه به اون تحصین انجام بدید حالا یا سفلی یا علوی تحصین یعنی خودتون رو حصار میکنید که جن نتونه بهتون آسیبی بزنه

و در آخر بنظرم شما اون کسایی رو دیدین که یه صفحه میذارن جلوشون روش کلمه و حروف و عدد مینویسن و مثلا جن میاد دستشونو رو حروف ها تکون میده باید بگم اونا جن های کافر هستن و برای سرگرمی میان و قصد آسیب رسوندن هم دارن و در صورتی که نتونید برش گردونید میمونه و زندگیتونو داغون میکنه

ارزش انسان بالاتر از جنه پس بهتره باهاش هم کلام نشید

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  
منن رفتم تو تاپیکاش اصلا در بند این چیزا نبود بعدشم۱۹سالشه کن بچست

بله من ۱۹ سالمه تو بند اینچیز ها نیستم بخاطر همین تو نصفه ول کردم سرتا پای این علم خودخواهی و آزار و اذیته ترجیح میدم بجای نابودی جوونیم زندگی عادیمو بکنم با اینکه استادم یه استاد قهار تو این علم بود و حتی تا جایی که طلسم مرگ برای افراد میزد مثلا یکی میومد میگفت کاری کن پدرم بمیره ارث و میراثشو بدن من و در همون هفته پدر فوت میشد!

یا میگفتن طلسمی بدید که بچه پسر باشه و سریع پسردار میشدن ولی اینها ماندگار نبود مثلا بچها در چند ماهگی فوت میشدن 

یا کسی که میخواست پدرش بمیره سرطان گرفت و خیری از پول ندید

کسایی که با این راه ازدواج کرده بودند خیلی هاش به طلاق منجر میشد 

یا کسایی که محبت خودشونو به دل بقیه مینداختن اونها چیزیشون نمیشد ولی قطعا آخرتشون تباه بود چون با سرنوشت بقیه بازی میکردن و عقل و قلبش رو تصرف میکردن

من همین هارو دیدم که دیگه ولش کردم

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...