2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 55 پست
تو توروشویی یه اب بهش میزنی دوباره جاسازش میکنی،میتونی تو اون فاصله دستمال توالت بذاری لای ........ ...

پس نیاز نیست صابونم بزنیم؟

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
یکی مثل خودم پبدا کردم🤣

🤣🤣برام سوال بود واقعا اصن برا همین نخریدمش تاحالا

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مشکلم همینا بود خب. ،🤣

ولی من بازم قانع نشدم🤦‍♀️

اتفاقا توصیه ها بد نبود. ولی حس میکنم باید تجربه کنم خودم

اره حالا ۱ درصد احتمال بدیم خوب باشه برامون

ارزشش و داره‌درمقابل نواربهداشتی

پس نیاز نیست صابونم بزنیم؟

برا هربار تخلیه من صابون نمیزنم،مواد شوینده خودشون باعث خارش و میشن،

من فقط قبل استفاده اول هر دوره ۱۰دقیقه میجوشونمش

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
اره حالا ۱ درصد احتمال بدیم خوب باشه برامون ارزشش و داره‌درمقابل نواربهداشتی

با یه بار استفاده از کاپ،ادم تازه متوجه میشه پد بهداشتی چه عذابی بوده🤦‍♀️

من همیشه فقط ۳ روز استفاده میکردم،توهمون ۳ روز هم تمام پوست اون قسمت کنده میشد،😭😑

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

سلام ببخشید در مورد راه اندازی کسب و کار توی پست قبلی تون از شما راهنمایی میخواستم چطور میتونم باهاتون صحبت کنم ؟؟؟

درخواست دوستی هم دادم قبول نکردین ...:(

لطفا کمک کنید واقعا به راهنمایی تون نیاز دارم

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
برا هربار تخلیه من صابون نمیزنم،مواد شوینده خودشون باعث خارش و میشن، من فقط قبل استفاده اول هر دوره ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزدلم🌸

[QUOTE=291423336]با یه بار استفاده از کاپ،ادم تازه متوجه میشه پد بهداشتی چه عذابی بوده🤦‍اره دقیقا نوار بهداشتی خیلی چندشه

من روزای اخر به گریه میوفتم دیگا بعد منم 8روزتمام پریود هستم دیگه ببین چه عذابی میکشم