2777
2789
عنوان

عشق یا پول؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شما حاضرید با یه مرد بدون عشق تو لواسان زندگی کنین یا یه مرد روستایی عاشق تو یک روستا

الان میان میگن من عاشق زندگی غیر ماشینی تو روستاااام😂

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
الان شما حاضرید با یه مرد بدون عشق تو لواسان زندگی کنین یا یه مرد روستایی عاشق تو یک روستا

عزیزم همه چی پول نیست من بابام خیلی پولداره تو خونه اصلا ارامش نداریم ولی همسرم یه کارمند ساده هست همه چی زندگی رو دوتایی رو به راه کردیم پیشش ارامش دارم چون درکش از زندگی فقط پول نیست پولدار زیاد دورمه که یه روز حاضر نیستی جاشون باشی 

بله خوب نصفه شب پول به چه کار ادم میاد😅

ببین حالا اگه عاشق هم نباشی نباید از طرف بدت هم بیاد.من الان درسته به اندازه قبل عاشق شوهرم نیستم ولی دیگه به قول شما نصف شبا ازش بدم نمیاد که اذیت بشم.این موضوع خیلی مهمه که حداقل خوشت بیاد از طرف

منم یکی عاشقم بود خیلی پولدار بود ولی چون خوشم نمیومد ازش واقعا چندشم میشد ازش انتخابش نکردم و ولش ک ...

اره خیلی سخته مخصوصا اگ دوست داشتن و قبلش تجربه کرده باشی😁 کلا عذابه ، ولی خب پول هم مهمه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان میان میگن من عاشق زندگی غیر ماشینی تو روستاااام😂

خخخخخخ زندگی تو روستا ماهی یه بار واسه تفریح که عالیه ولی همیشگی بشه همه ازش زده میشن...اینا همش حرفه

عزیزم همه چی پول نیست من بابام خیلی پولداره تو خونه اصلا ارامش نداریم ولی همسرم یه کارمند ساده هست ه ...

شما جز اندک زنانی هستین گفته پول براش اهمیتی نداره الان بیشتر دخترا منتظرن یه پسر پولدار بره خواستگاریش و تو زندگی اول پول مهمه بعد عشق

اره خیلی سخته مخصوصا اگ دوست داشتن و قبلش تجربه کرده باشی😁 کلا عذابه ، ولی خب پول هم مهمه 

اره فک کن من همون موقع عاااااشق یکی دیگه بودم بعد این عین بختک افتاده بود به جونم