2777
2789
عنوان

شما بودید برای این مرد غش نمیکردید؟ :)💜

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاله که از این پیشنهاد خوشحالی قلبه توام دسته کمی از اون نداره💕خوشبخت باشین مهربونا

نه واقعا

من روی امیرعلی جور دیگه ای فکر میکردم

و بعد از عقد با وجود شناختی که ۲۸ سال ازش دارم با جنبه های دیگه ای ازش مواجه شدم

و فهمیدم چقدر خوبه

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

😐😐😐😐

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
ن تنها غش نمیکنم بلکه خون هم میندازم  اخه مگه آدم با قطار شاخ ب شاخ شده خونه رو بده ب یکی ...

امیرعلی و من شاخ به شاخ شدیم با قطار 😂🙈

امیرعلی و من شاخ به شاخ شدیم با قطار 😂🙈

همون 

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
یا داره خرت میکنه  یا کلا بالاخونه رو داده اجاره  در کل این قضیه بو داره

فکر کنم مورد دوم هست

البته منم همینطورم 😂

فکر کنم مورد دوم هست البته منم همینطورم 😂

خدایی دستت تو کار خیره بیا دست مارو هم بگیر😐

میزدم تو دهنش والا بجا غش...خب براشون اجاره کنید که حداقل دوهفته نقاشبش کردی دلت نسوزه

تازه خودش ماموریت بود

تنهایی انجام دادم

میگه خواستم خونه رو نو تحویل بدیم 😐😐

ولی دل گنده ای دارین آفرین کاش آدم بد گیرتون نیوفته همینجوری خوب بمونید 

من هنو تو شوکم😐

اخی این خوبه

ولی تو قرانم گفته در حدی انفاق نکنید که چیزی برا خودتون نمونه

حالا میخواید ی سال برید تفریحی مستاجری اشکال نداره

ولی مستاجری سخته

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
2790
2778
2791
2779
2792