2777
2789
متاهلی شوهرت عادی بود واسش این رفتارتون

بله متاهلم 

آره عادی بود البته من پسر دایی پسر خاله پسر عمه و پسر عمو ندارم (پسر عمه دارم ارتباط نداریم) ولی خوب با برادر شوهرام یا عموی همسرم روبوسی میکنیم و عجیب نیست برامون همسرمم با خواهرم روبوسی میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله متاهلم  آره عادی بود البته من پسر دایی پسر خاله پسر عمه و پسر عمو ندارم (پسر عمه دارم ارتب ...

من نامزاد شدم دوستم بودیم اصلا واسم پیش نیمد راجب این بپرسم حالا رفتم  خونشون میخاستن ماچم کنن 🤣🤣🤣هنگ کردم موندم 

من نامزاد شدم دوستم بودیم اصلا واسم پیش نیمد راجب این بپرسم حالا رفتم  خونشون میخاستن ماچم کنن ...

خوب حتما بینشون عادیه عزیزم برای شماهم کم کم عادی میشه چون چیز خاصی نیستش 

نمیدونم اگر خانوادم بفهمن ک هیچ 🤣🤣داداشام میزنن میکشن طرف 🤣🤣

مگه چیز خاصیه آخه؟بدم شما دیگه متاهل هستی داداشات که نباید برات تصمیم بگیرن عزیزم بعدم غیرتی سر چی میخوان بشن؟با نیت خاصی که روبوسی نمیکنن 

مگه چیز خاصیه آخه؟بدم شما دیگه متاهل هستی داداشات که نباید برات تصمیم بگیرن عزیزم بعدم غیرتی سر چی م ...

نخندید من گرم مزاج هستم مجردی حتی به دوست پسر دست نمیدادم تحریک بشم حالا ماچم کنن  وای🤣🤣🤣🤣

نخندید من گرم مزاج هستم مجردی حتی به دوست پسر دست نمیدادم تحریک بشم حالا ماچم کنن  وای🤣🤣🤣🤣

به گرمی و سردی ربطی نداره عزیزم چون برات عجیب بوده الان یه حس عجیب و خاصی بهت دست میده اما تحریک شدن نیست اگه کسی با یه دست دادن ساده یا روبوسی تحریک میشه واقعا باید از مشاوره کمک بگیره