2821
2789
شما اصلا میدونین شوخی چیه؟ با طنز آشنایی دارید؟ اصلا بلدید بخندین؟  خیلی منطقی نگاه میکنین

ن چون تا امدم بفهمم شوخی چیه خندیدن چیه خانوادمو از دست دادم شرمنده ک کسی رو نداشتم اینا رو بهم یاد بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عجیبه برام ولی واقعا بهش حس داشتم

منم مجرد بودم خواب میدیدم بچه دارم اما الان که متاهلم همچین خوابی ببینم زهره ترک میشم میترسم حامله باشم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

بچه دختر تو خواب فکر کنم رزق و روزی باشه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

منم همچین خوابی دیدم،یه نوزاد دختر،  با اینکه نوزاد بود ولی بهم زل زده بود و انگار میفهمید همه چی رو ، بعدش که از خواب بیدار شدم فهمیدم چقد بهش حس داشتم گریه میکردم دلم میخواست بود بغلش میکردم، مجردم و نظرم این بود همیشه که بچه دار نشم ،حالغ نمیدونم معنی خواب چی بود

منم خواب دیدم چند وقت پیش رفتم بیمارستان بچم به دنیا اومد دختر بود و موقع مرخصی سوار ماشین شدیم حتی تصویر همسر تو خوابمم یادمه چهره معصوم و ساده ای داشت من کنار خواهرش نشسته بودم خواهرش وسطمون بود هی میگفت بیا صندلی وسط کنار من خواب نبود لامصب سینمایی بود همه خوابام همینطوریع🤣🤣🤣ولی خیلی حس خوبی داشتم تو بیداری

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار