2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بگو دعوا ها تموم میشه؟میزارن ازدواج کنیم؟مامان و بابام از خر شیطون پیاده میشن؟کی عقد میکنیم؟ همه چی درست میشه باز زندگیمون درست میشه

نفسم بند نفس های کسی هست که ازم گرفتنش😭😭❤A❤نمیزارم اونا که عزیزم رو گرفتن زندگی کنن.  به جز از علی که آرد پسری ابوالفضائل                                   که علم کند به عالم شهدای کربلا را بنت القمر(ع)ابوالفضل من دستم بگیر🤲🤲🤲میشه برای درست شدن زندگیم ی صلوات یا آیت الکرسی بخونی ممنون.قدیمی نی نی سایت.یک تعلیق شده. منgood60سابق.
نگفتی ک من با غریبه ازدواج میکنم یا با فامیل چی حسی میکنی 🥺🥺🥺 میتونی یکم از ویژگی های طرف بگی🥺

با غریبه 

ویژگی رو حس نمیکنم واقعا، دلم نمیاد دروغ بگم بهت، اما واقعا چیزی حس نمیکنم ک بگم

بگو دعوا ها تموم میشه؟میزارن ازدواج کنیم؟مامان و بابام از خر شیطون پیاده میشن؟کی عقد میکنیم؟ همه چی ...

تموم میشه، ازدواج میکنی اما ممکنه تو زندگی خودت پشیمون بشی از انتخابت و اونی که فکر میکنی نباشه طرف