2777
2789
عنوان

خانواده کنترل گر

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 28 پست
ببین بدون گارد به حرفاشون فکر کن اگه درسته قبول کن  اگه درست نیست تو اشتباه نکردی و کاره خودت ...

خب منم دلم میخواد در مورد روابطم دوستام و بیرون رفتنم خودم تصمیم بگیرم ولی اونا با اینکه کجا میری چه ساعتی میری چرا میری با کی میری برای چی میری کار دارن

در نهایت هم میگن برای تفریح میخوای بری پس الکیه و کار واجبی نیست همون نرو

منطقیه این؟

خب منم دلم میخواد در مورد روابطم دوستام و بیرون رفتنم خودم تصمیم بگیرم ولی اونا با اینکه کجا میری چه ...

بنظرت اگه درمورد لزوم تفریح داشتن و فوایدش باهاشون صحبت کنی مؤثره؟

اونا دقیقا یعنی کیا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت اگه درمورد لزوم تفریح داشتن و فوایدش باهاشون صحبت کنی مؤثره؟ اونا دقیقا یعنی کیا؟

فکر نمیکنم موثر باشه براشون

خیلی ازشون فاصله دارم دلم نمیخواد دیگه باهاشون صحبت کنم

کلا از هم دوریم هر روز هم دورتر میشیم

پدر مادر

میدونم خیلی سخته 

منم این روزا رو گذروندم 

ولی یه چیزی رو بدون تنها کسایی که تا آخرعمر خیالت راحته که هیچ خیانتی بهت نمیکنن و تا ته همه چی پات وایسادن همین دو نفر هستن 

میدونم الان تو وضعیت کلافه کننده ای هستی 

فقط بدون این روزها هم به زودی تموم میشه 

بیشترش بخاطر جو جامعه هست که خیلی بد شده نگران هستن و راه دیگه ای برای مراقبت ازت بلد نیستن 

و بدون هرچی باهاشون مدارا کنی و احترام بزاری 

همش تو جاهای حساس زندگیت پشت درهای بسته روزگار بدردت میخوره

من آزادی ام که کنترل میشه 

بیشتر از یه بار تو هفته نمیتونم برای تفریح برم بیرون

ماهی یه بارم دوستامو میبینم اونم گاهی نه همیشه 

و بله حوابم میدم

به هرحال تا وقتی خونه پدری خرج اصلی اونا دارن میدن حق دارن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
میدونم خیلی سخته  منم این روزا رو گذروندم  ولی یه چیزی رو بدون تنها کسایی که تا آخرعمر خ ...

قطعا اینطوره ولی راهشو بلد نیستن

بدون اینکه بدونن دارن آسیب میزنن بهم

جدیدا دیگه خودم حوصله هیچی رو ندارم انگار عادت کردم

خیلی کلافه و هستم

مرسی از درکت

احترام که همیشه واجبه  اطلاعت واجب نیست  در کمال محبت و احترام باید ادم کاره خودش رو کنه ...

این دیگه ترفند آقای قرائتی هستش

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
این دیگه ترفند آقای قرائتی هستش

میدونین دیگه آدم از یه جایی خسته میشه که دیگه به این چیزا توجه نمیکنه

وقتی مثلا برای برادرم ماشین خریدن که خیلی راحت برمیداره با دوستاش میره شمال ولی من چی؟

چند وقت پیش یه تور بود برای یه روز میخواستم با دوستام برم که نذاشتن

میدونین دیگه آدم از یه جایی خسته میشه که دیگه به این چیزا توجه نمیکنه وقتی مثلا برای برادرم ماشین خ ...

من کلا مخالفم با این طرز فکر. البته خانواده من کلا برعکس هستش و من از این جهت خوشحالم چون خودم نیازی به توجه کسی ندارم.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.