2777
2789
عنوان

کسب و کار

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 18 پست
پیج بزن اکسسوری هاتو بفروش از طریق پیج

اینکه مشتری و فالوور جمع کنی خیلی سخته خب 

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نیسته اراده داشته باش و اموزش اینستا ببین سر سه ماه ب درامد میرسی

باشه خبلی مرسی ازتون:)♥️

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

خیلی خوبه که توی این سن کم به فکر کسب و کار و پول درآوردنی؛ الانشم از هم سن و سالات جلویی. اول باید تعیین کنی که کسب و کارت میخوای خدماتی باشه یا فروشگاهی. خدماتی مثل طراحی گرفیک و برنامه نویسی و... که میتونی خیلی راحت بدون این که حتی صدای طرفو بشنوی پروژه بگیری و کسب درآمد کنی ولی مسیر طولانی ای داره و ممکنه اوایل خسته کننده باشه. کسب و کار فروشگاهیم که مشخصه محصولاتی رو میخری و یا خودت درست میکنی و میفروشیشون. بعدش باید شروع کنی به تبلیغات توی اینترنت و شبکه های اجتماعی و سعی کنی رفته رفته مشتری جذب کنی و سفارش بگیری. اینم بگم که ممکنه حتی تا یه سال و بیشتر مشتری نداشته باشی ولی قسمت سختش همینجاس و بعدش کارت راه میفته. من طراحی لوگو انجام میدم و توی وبلاگم نکات کسب و کار و ... انتشار میدم. خوشحال میشم وبلاگم رو ببینی و نظر بدی :)

alidehghani.blog.ir