2821
2789
خب هر کی نظری داره🤷‍♀️🤷‍♀️ جهان سومیا از ادای خارجی دراوردن و روشنفکری فقط آزادی پایین تنه رو بلد ...

😂😂😂باز خداروشکر پاکی و اصالت ما به یه تیکه پوست نیست

با ارزش تر از این حرفاییم

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید🙏🏻🌙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستی کامل ک بالا میره بخوای تخلیه کنی راحت پیداش میکنی اصلا راحت در میاد؟

به من سایز 2 داد انگار 

اره قبل از اینکه بخوام در بیارم یکم راه میرم چون بلافاصله از خواب بیدار شی یه کم رفته بالا 

حالت نشستن هم خیلی مهمه من خودم رو فرنگی راحت نیستم برای تخلیه اش 

روز اولی که گذاشتم صبحش پاشده بودم نمی تونستم در بیارم به پشتیبانش گفتم گفت بلافاصله بعد از خواب یه کم سخته و اینکه باید مکشش رو از بین ببری که راحت در بیاد الان دیگه کامل قلقش دستمه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
یه ساله بود ک دلم میخواست بخرم از این پدا خلاص بشم خدا کنه بتونم راحت ازش استفاده کنم .شما موقع استف ...

اگه خوب جا نره یه حس دل درد داره باید وقتی میره داخل باز بشه که هیچ مشکلی نباشه نه نشتی نه درد

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
😂بله شما خوبی وایتکس جون

من که خانم جلسه ای نیستم جانم به هر حال آدم باید طبقی ارزش های جامعه ک توش هست زندگی کنه چون چیزی ک سال ها فرهنگ سازی شده رو یهویی بخوای با دعوا گیسکشی عوض کنی از یه ور دیگه میزنه بیرون الانم این پسرای نخاله نمک ب حرومی که توقعات بیجا از دخترا تو دوستی دارن دست پرورده همین دخترای هرزه این ک با روشنفکریاشون اینا رو پرو کردن😊 بحث ظرفیت جامعس بحث پاک بودن نیس. بحث اینه وجود یه خط قرمزایی همیشه بد هم نیس.

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
من که خانم جلسه ای نیستم جانم به هر حال آدم باید طبقی ارزش های جامعه ک توش هست زندگی کنه چون چیزی ک ...

حرفتونو تا یه جایی قبول دارم

اما من ترجیح میدم اجازه بدم هر کسی با افکار خودش زندگی کنه

اگر قرار به اجبار باشه تا ابد ما عقب افتاده و جهان سومیم نه بخاطر طرز فکر خاصی بلکه بخاطر احترام نزاشتن به عقاید هم

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید🙏🏻🌙
میتونه اگه یه تیکه پوست براش مهم نباشه

اگه نباشه بله 

حرف ما اگه و اما و اگر نیست 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
یه ساله بود ک دلم میخواست بخرم از این پدا خلاص بشم خدا کنه بتونم راحت ازش استفاده کنم .شما موقع استف ...

نه ،اگر درست جاگذاری بشه ،جوری که عادت میکنی و شاید بعضی مواقع یادت بره پریودی