2777
2789
عنوان

سفت شدن کمر قبل از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 11338 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلایل جان ایشالا ک سالم نینیت بیاد بعلت برای منم دعا کنید همون حامله شدم همون نه ماه بخیر بگذره هنوز ...

سلام عزیزم اتفاقی پست شما رو تو نی نی سایت خوندم. من دوبارسقط داشتم و برای بارداری بعدی خییییلی میترسم باز این بلا سرم بیاد. میخولستم ببینم شما باردار شدی یا نه؟

جانا دلم ربوده ای فریبانه !
سلام عزیزم اتفاقی پست شما رو تو نی نی سایت خوندم. من دوبارسقط داشتم و برای بارداری بعدی خییییلی میتر ...

سلام عزیزم.من فعلا ک نه.۴.۵ ماه اقدام داشتم نشد

بعد ب دلایلی مجبورم چند ماه حامله نشم

تا خدا چی بخاد

ایشالا ک شما بارداری خوبی رو داشته باشی

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
اوا نیمروش کنم ینی؟

نه عزیزم ببین یک تخم مرغ محلی  خام با پودر شیرین بیان مخلوط کن حالت خمیری نرم میشه بزن به کمرت و روش یک پارچه نخی که شسته نشده باشه تا حالا یعنی جدید باشه ببند دور کمرت بذار از شب تا صبح چندبار این کار در ماه انجام بده 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
سلام شما باردار شدی؟؟

سلام عزیزم 

بله من بعد از چند ماه وقفه حدودا از مهرو ابان شروع کردم ب اقدام که فروردین باردار شدم

ازین کارا که کمرو اینارو سفت کنم هم اصلا نکردم 

سلام عزیزم  بله من بعد از چند ماه وقفه حدودا از مهرو ابان شروع کردم ب اقدام که فروردین باردار ...

بسلامتی 

من‌سقط داشتم برا سفت شدن کمر چی خوبه بنظرتون؟؟

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
بسلامتی  من‌سقط داشتم برا سفت شدن کمر چی خوبه بنظرتون؟؟

سلامت باشی

حالا دکتر نگفته دلیل سقطت چی بوده؟

شاید ربطی ب کمرت نداشته

ولی برا کمر من قرص کمر و با ی سری چیزا مثل تخم مرغ محلی و آرد نخودچی و اینا ی شب تا صبح ببندی