2777
2789
عنوان

با اینکه دستفروشم خجالت میکشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3896 بازدید | 175 پست

نمی‌دونم چرا گلم همچین تصوری داری .

من توی یکی از کلان شهرها که مرکز استان هست زندگی میکنم توی شهر ما دانسجوهای دختر کنار پیاده رو با کوله پشتی نشستند همینطور که درس می‌خوانند دستفروشی هم میکنند گل یا جوراب یا سنجاق سر و کش مو و ... می‌فروشند همه هم بهشون احترام می‌گذارند و میخرند . یا یک خیابونی داریم که بعضاً جوان‌های هنرمند میان با سازشون موسیقی میزنند و مردم هم که رد میشن بهشون انعام میدن . عزیزم این ها اصلا خجالت ندارد خیلی هم خوبه ما هم که از کنارشون رد میشیم اگر بشه حتما یک خریدی میکنیم تا حمایت بشن و تشویق بشن. خیلی هم براشون احترام قایل هستیم . دختری که خانوم وار کنار پیاده رو نشسته سر و سنگین و داره یک محصولی را عرضه می‌کنه کجای کارش خجالت اوره ؟؟؟؟؟ این دختر داره کار می‌کنه تا هزینه تحصیلش را دربیاره و کمک خرج خانواده باشه .یک تار موهاش میارزه به صدتا دزد و گدا و زن هرزه

درسته کار عار نیست ولی حستو باید درک کرد نه اینکه بعضیا میان میگن افتخار کن فلان کندعزیزم موقع که میری سرکار ماسک بزن از این کلا لبه دارا بذار که زیاد معلوم نباشی کسی تو باشگاه دقت انچنانی نمیکنه راحت برو بدون استرس کسی یادش نمیاد اثلا تورو نگران نباش قربونت برم

אכגנמ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی دوسال شوهرم دستفروشی میکرد یا میوه میفروخت با ماشین منم میرفتم کمکش اگه ظاهرمو ببینی میگن این ...

حرفت درسته گل چند روز پیشم یه دستفروش به من فحش میداد و کلا توهین می‌کرد نمیدونم روم نمیشه برم باشگاه 

عزیزم این حرفو نگو

من به شجاعت و پشتکارت افتخار میکنم🌹

خودتم باید به خودت افتخار کنی و سرتو بالا بگیری که با حاصل تلاش و دسترنج خودت زندگیتو مدیریت میکنی

هر کی هر حرفی زد فقط بگو من به رضایت و خوشایند بالاسریم (خدا)نگاه کردم که خواستم روی پای خودم واستم و از راه حلال زندگیمو بچرخونم 

اگه قرار بود برخورد نادرست شما و دیگران واسم مهم باشه خیلی کارای دیگه بود که میشد انجام بدم اما فقط نظر اونه که واسم مهمه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
یعنی این آقایون سن بالا که زن و بچه دارن و دستفروشی میکنن باید خجالت بکشن؟؟؟ اینارو بیخیال میگن پول ...

باورت میشه من به همه کمک میکنم من اولین دختریم که تو محلمون دستفروشی میکنه

میدونی من اولین دختریم که تو محل دستفروشی میکنه... 

خب چه اشکالی دارد ؟؟؟

تو اولین دختر شجاعی هستی که داره کار می‌کنه به جای سستی و کاهلی .

آفرین به تو .

مگه کار بدی می‌کنی ؟ مگه بدنت را عرضه می‌کنی ؟ 

مگه دزدی می‌کنی ؟ مگه گدایی می‌کنی ؟

اینم یه جور کسب و روزی حلال هست دختر خوبم .

واقعا اونایی که تن فروشی میکنن باید خجالت بکشن نه شما که پول حلال در میاری .جالبه اونا افتخارم میکنن ...

چون بعضی از مردم اون کار بد نمیبینن فقد کار بد از من میبینن

هعی آبجی این دستفروشی فقد اندازه کرایه هست

نگران نباش خیلی زود راه وچاه دستت میاد ببین بازار چه میطلبه همونو بفروش خیلیا رو میشناسم با دست فروشی خرج ی خانواده رو میدن 

فدات شم  بقیه چی؟ 😔

مطمئن باشید هر کسی که بویی از انسانیت برده باشه براتون ارزش و احترام قایل هست. ضمن این که نباید حرف مردم برات اهمیت داشته باشه . تو فردی متمایز از دیگران و بسیار قابل احترام تر هستی . تو یک موجود فوق العاده ارزشمند هستی .