2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 148 پست
بله بنده خدا نمیتونه حکم بده ک نمازم اشتباهه

دور سرت بگردم، ببین اگر مسلمانی و اگرررر قرانو قبول داری توش نوشته مشروب نخورین... اگه خیلی واست مهمه که به دستورات خدا عمل کنی خب نخور

دقیقا مث اینه که یکی بهت بگه دوست دارم و بازم حرفاتو گوش نده😔

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ازدواج اولم نه اصلا ولی راضیشون کردم... چون مطمئن بودم دوسم داشت، اون منو میپرستید ولی خب نمیتو ...

تجربه ای که داشتی رو به دختره میگم امیدوارم بفهمهه

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
دور سرت بگردم، ببین اگر مسلمانی و اگرررر قرانو قبول داری توش نوشته مشروب نخورین... اگه خیلی واست مهم ...

بخدا ی سریا ی قانونایی از اسلام در میارن که ادم میمونه.مگه میشه ادم مسلمون باشه ولی به دستوراتش عمل نکنه

اتفاقا قراره شده چندسال عقر باشن و دیر عروسی کنن برای همین مورد

فقط خدا کنه تو این مدت وابستگی بین شون پیش نیاد تو بتونن عاقلانه تر تصمیم بگیرن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
شرایط سنی و عقلیش ایطوره متاسفانه خیلیا معنی ازدواج فقط زیر سقف رفتن و رابطه میدونن

دقیقاااا.فقط عشقش رو میبینه اصلا به سختی هاش فکر نمیکنه

به شما ربطی داره؟؟؟

عزیزم نمیدونمستم واقعا میخوری  برا فان گفته بودم🤕

منظورم این بود ک سعی کنیم درست مشورت بدیم 

خدا ان شاء الله کمکت کنه کاملا تو مسیر درست بیفتی و دیگه زمین نخوری🌺

همین الانم دختره خیلی وابستس متاسفانه

هي چی بگم ان شاء الله هرچه زودتر چشم و گوشش باز بشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
سر عقل که نمیاد اون دختر چرا اصرار داره بااین ادم ازدواج کنه موندم دنبال دردسره یا عقلش پاک شده؟؟!!

میگه دوسش دارم و قول داده سمت این چیزا نداره