2777
2789
عنوان

رفتارهای عجیب خواهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 39 پست
من خودم وسواس فکری دارم. همیشه در حال فکر کردن ب چیزای منفی هستم گاهی میبینم ک دارم ی خاطره رو مرور ...

نمیدونم شاید آبجی منم خاطره ای میاد تو ذهنش و اینا..باید ببریم حتما فردا پیش مشاور 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا حس میکنم خواهرتون احتمالا یه خاطره خیلی تلخ میاد تو ذهنش .. و داره به کسی که اون خاطره ر ...

آره احتمالا همینطوره..

نه نه این موضوع هممونو ریخته بهم و ذهنمون خیلی درگیرشده...حتما فردا میبرمش پیش مشاور

روانشناس یا روانپزشک؟؟ بله تهرانیم. راه درمانی مشکل شما با دارو بود عزیزم؟

روان پزشکه ولی بگم سرش خیلی شلوغه ولی ارزششو داره من زندگیمو مدیونش هستم منو از مرگ برگردوند این ادم حرف نداره اول خدا بعد ظهیرالدین

کاربر جدید نیستم ۳ بار ترکیدم ...اما دیگه دختر خوبی شدم😊
روانشناس

توی مدرسه بچه ها براش قلدری نمیکنن یا بی محلی یا مشکلی اونجا داشته باشه و نگه هرچی هست یه اتفاقی افتاده بیرون خونه و شما بیخبرید و اون هم پنهان می‌کنه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
آره احتمالا همینطوره.. نه نه این موضوع هممونو ریخته بهم و ذهنمون خیلی درگیرشده...حتما فردا میبرمش پ ...

اگر تهران هستید مرکز مشاوره شاورنا  من خودم پیش خانم رحماندوست میرفتم البته اونجا برای هر نوع مشاوره ای متخصص جدا دارن. 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
علائمش میتونه همین باشه ینی  آخه بی دلیل یهو اینجوری میکنه

بهرحال باید با روانشناس صحبت کنین

از خودش پرسیدین چرااینطور میگه؟

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون