2777
2789
عنوان

من خائنم 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 26 پست

اینکه پشیمونی نشون میده وجدان داری ، شوهرت هر چقدر هم بد از رابطه دوم خودتو بکش کنار چون گذشته از عواقبش حال خودت بدتر میشه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چند سالته؟ تحصیلاتت چیه؟

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اینکه پشیمونی نشون میده وجدان داری ، شوهرت هر چقدر هم بد از رابطه دوم خودتو بکش کنار چون گذشته از عو ...

من هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم 😔ازبس مادرم گفت شوهرت خوب نی اینجوریه اونجوریه علاقم از بین رفت خود شوهرمم ازبس خون به دلم کرد ...از بی کسی اشنا شدم با این

مششکلم همینه هم اون اقا هم من بشدت وابسته شدیم

چند روز پیام ندی یادت میره 

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
متاسفانه پیامد بازگو کردن مشکلات زندگی پیش نزدیکان یکی از بدترینهاش همین دلسوزی نابجا و دوستی خاله خرس که به شک و تردیدت پر‌و‌بال میده و ممکن به خطا بیفتی!

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم 😔ازبس مادرم گفت شوهرت خوب نی اینجوریه اونجوریه علاقم از بین رفت خود ...

اگه کسی برچسب روشنفکری نزنه تا حدی بهت حق میدم اما راهش خیانت نیست ! خیانت بیشتر از هر کس اسیبش به خودت برمیگرد 

حتما از مشاوره کمک بگیر ، حرف زدن ما چه درست چه غلط میشه حکایت صحبتهای مادرت آخرش هم تو گیجی باقی می مونی و نتونی راه درست انتخاب کنی همش دنبال مقصر میگردی برای تبرئه کردن خودت