2777
2789
یاد حبیب افتادم،باید میفرستادی چرا بین اینهمه دختر فقط ب من بوس فرستادی😂😂😂

😂 😂 وایی ن گل کراشم خیلی خشکه اینو فرستاده ادم نمیدونه چی، بگه ن میتونم احتمال بدم بگ بیا رابطه ن همیجور بودنش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چلا عاخه😐😂

نمد😂😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
ببین تو الان با این شات دوس داری فقط ما بگیم میخوادت پس چرا نظر خواهی میکنی

ن بابا اینطور نیسم 

کراشم خیلی خشکه وقتی اینو فرستادع ادم نمیدونه چی بگه مثلا ن احتمال رابطه هست ن نیست

نمیخام غط نخا شم 😂🗿

سلام رو با ص مینویسی؟🙄😐

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

😂 😂 وایی ن گل کراشم خیلی خشکه اینو فرستاده ادم نمیدونه چی، بگه ن میتونم احتمال بدم بگ بیا رابطه ن ...

پسرا ب هرکی میرسه بوص میفرستن جدی نگیر نباید میگفتی این ینی چی،تا وقتی جدی پا پیش نزاشته واسه رابطه اصلا هیچ واکنشی نشون نده

نمد😂😂

👊🏻😆

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
و میشه ازینجا فهمید که طرف از 10 تا 14 سال سن دارع:///🚶🏻‍♀️

👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

2827
2791
2779
2792