2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از لحظه مردن میترسم ولی اگ بگن ی دقیقه دیگ میمیری جشن میگیرم

نه بابا من از خود مردن نمی‌ترسم از اینکه خوبی ندارم میترسم وگرنه خود مردن لحظه ای فقط

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
جدی پ خودمو بکشم

برو بابا واقعا خودت داری زندگی خودت رو نابود میکنی تالحظه مرگت اون صحنه مرگ هرلحظه برات تکرار میشه(هرلحظه همون طوری میمیری تا زمان مرگت برسه)بعد اینکه زمان مرگت رسید تااخر عمر میری جهنم 

اینو میخوای؟؟؟؟نمیدونم یه سریا واقعا چی فکرمیکنن. یه سریا مثل من ازترس گناه واینکع توشه ندارن نگرانن یه سریا هم مثل شما که خودکشی میکنن یا به فکر مرگن😔😐😭

دارم دیونه میشم دست خودم نیست

همین که زنده ای وفرصت جبران گناهاتو داری برو خداروشکر کن همین

هیچ چیزی تواین دنیا ارزش غصه خوردن واینا رو نداره چه برسه به خودکشی😕😑فقط مرگ راه نداره کاش آدم فلج بشه بدترین نعمت ها ازش گرفته بشه ولی بدون ایمان ازدنیا نره همین

همین که زنده ای وفرصت جبران گناهاتو داری برو خداروشکر کن همین هیچ چیزی تواین دنیا ارزش غصه خوردن وا ...

مشکل من اینه ک دست خودم نیست قبلا غصه همه چیو می‌خوردم ولی الان غصه هیچیو نمی‌خورم فقط میخوام نباشم

مشکل من اینه ک دست خودم نیست قبلا غصه همه چیو می‌خوردم ولی الان غصه هیچیو نمی‌خورم فقط میخوام نباشم

ناامیدی

اگه انسان امید نداشته باشه زندگی براش بی معنی میشه سعی کن یه کار جدیدی رو شروع کنی