2777
2789
عنوان

ب.کارت

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمان حبیب خداست

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
حرف شما درسته عزیزم خب الان نگران بود گفتم نگرانی رفع بشه تا فردا پیش دکتر بره

اگه ی کوچولو هم آسیب ببینه ممکنه بعدا از بین بره 😐🤦🏼‍♀️میدونم می‌خندین ولی من خیلی خلم این چیزا رو نمیدونم

ببخشید چرا میگین بدبخت شدم مگه چیشد؟ آسیب دید؟

ن میگم نگا کردم فک کردم پاره شده گفتم بدبخت شدم

اگ تخصصی نداشته باشی در این باره همین میشه دیگ

ولی ن چیزی نشده بود بعد ها رفتم دکتر و فهمیدم

❤️

کی تعبیر خواب بلده/؟؟؟//

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
خدا وکیلی راست میگی 😂😂😂😂🤦‍♀️

اره بابا

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
خدا وکیلی راست میگی 😂😂😂😂🤦‍♀️

خدایی نشنیدی تاحالا/؟  

اگه ی کوچولو هم آسیب ببینه ممکنه بعدا از بین بره 😐🤦🏼‍♀️میدونم می‌خندین ولی من خیلی خلم این چیزا ر ...

ن عزیزم تا دخول کامل انجام نشه اتفاقی نمیوفته نترس گلم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم