2821
2789
چرا خب خیلی سخته ولی مجبورم چون اخلاق نداره بهم توجه نمیکنه بلد نیس با یه دختر چجوری رفتار کنه 

پس چطور چهارسال موندی،من سه ساله با ایشونم هردو همین بودیم از اول،احترامو همیشع داشتیم،فش اصلا،یروز من بدم اون خوب تا میکنه و بالعکس،خندع هامون غمامون همه باهمه و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیله کردی چقدر بهش

بذار یکم با خودش خلوت کنه خودش میاد میحرفه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
جابجا خوندی پس😅😂

نمیدونم دبگه بترتیب باز کردم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
پس چطور چهارسال موندی،من سه ساله با ایشونم هردو همین بودیم از اول،احترامو همیشع داشتیم،فش اصلا،یروز ...

به اصرار خودش که ولم نکن 

ولی این دفعه دلم نمیسوزه 

دیگه هر کی یه جوریه دیگ 

قرار نیس چون دوست پسر تو اخلاقش خوبه اونم اینجوری خوب باشه 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
مشکیا منم عزیزم✨

خوب اینو دیگه هرکی بخونه میفهمه مشکی تو بودی

میگم پیله نکن یعنی یوقتها مردا احتیاج ب تنهایی و خلوت دارن حوصله ندارن اینجور وقتها زیاد پاپیچ نشو 

به اصرار خودش که ولم نکن  ولی این دفعه دلم نمیسوزه  دیگه هر کی یه جوریه دیگ  قرار ...

میدونم میگم یعنی من همچین رفتاری ببینم کات میکنم ت چطور موندی

ک جوابمو گرفتم✨

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز