2777
2789
عنوان

شما هم ؟

330 بازدید | 22 پست

ؤقتی شوهرتون بهتون قول میده فردا جایی میبرمت یا کس دیگه ای ی چیزای دیگه وقتی اون اتفاق نیفته دیونه میشید ؟ یا من اینطوریم؟

امروز قرار بود بریم جایی از صبح دل ت دلم نبود نیومد زنگ زدم کجایی میگه کاز پیش اومد اومدم جای دیگه اونقد گریه کردم ها ؛) نمیدونم چرا ولی هیچجور نمیتونم اروم شم چون من وقتی كسی یچیزی میگه مثلا ده دقیقه صبر کن میام باید همون ده دیقه بیاد باید بیاد 

نزدبک پریدیته یا تخمک گذاریت  اینجور مواقع ادم برا هر چیزی کلا منفجر میشه

دقیقا گل گفتی دو روزه پریودم ب اینجام رسیده اونقد گریه کردم این دو روز هر چیزی بهونه میکنم خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا گل گفتی دو روزه پریودم ب اینجام رسیده اونقد گریه کردم این دو روز هر چیزی بهونه میکنم خسته شدم& ...

این حالات   تو این دوران طبیعیه فقط باید سعی کنی هیجاناتتو کنترل کنی کلا خو این مواقع  ک اینجوری نزدیک پریدی یا پریدی  هستی     به خودت سخت نگیر   هر چند اصلا ادم دونه دونه سلولاش متشنجه اون مواقع من خودم  ۵ روز مونده ب پریدیم و ۳ روز اولش سگ کاملم و بدبختی تو دوران تخمک گذاریم تمام بدبختیای زندگیم جلوم رژه میره    

این حالات   تو این دوران طبیعیه فقط باید سعی کنی هیجاناتتو کنترل کنی کلا خو این مواقع  ک ا ...

خب همین دیگ هر با نامزدم دعوا میکنم الان با مامانم دعوا کردم بعد فک میکنن من دیوونم ولی نیستم برا پریودمه دیوونم میکنه نمیتونم کنترل کنم و در نتیجه اونقد اسیب میزنم ب خودم 

دقیقا گل گفتی دو روزه پریودم ب اینجام رسیده اونقد گریه کردم این دو روز هر چیزی بهونه میکنم خسته شدم& ...

دمنوش زعفران و گلاب درست کن حالتو بهتر میکنه سعی کن لباس راحت بپوشی ولی پهلوهات گرم باشه جورابم  پات باشه    

سردی پا و کمر تو این مواقع   سودارو زیاد میکنه سودا طبع خشم و هیجانه 

خب همین دیگ هر با نامزدم دعوا میکنم الان با مامانم دعوا کردم بعد فک میکنن من دیوونم ولی نیستم برا پر ...

برا ش توضیح بده کنارش بشین مطالب اینترنتی راجع ب پی ام اس رو براش بیار بخونه   متوجه بشه همه خانوما این چیزارو دارن و باید مراعات کنه    خودتم وقتی اطلاعاتت کاملتر بشه   بیشتر احتیاط میکنی 

دمنوش زعفران و گلاب درست کن حالتو بهتر میکنه سعی کن لباس راحت بپوشی ولی پهلوهات گرم باشه جورابم &nbs ...

میشه توضیح بدی دمنوش رو ؟ یعنی زعفران و گلاب رو دم کنم؟

میشه توضیح بدی دمنوش رو ؟ یعنی زعفران و گلاب رو دم کنم؟

نه مثلا زعفران دم کن   خوب ک دم کشید   بعد بریز تو لیوان  تا نصف   دیگه تیرگیش بستگی ب خودت داره مثل شربت زعفران  باشه مثلا   توش  نبات بنداز   با اب جوش  نبات ک حل شد   اندازه نصف استکان کمتر گلاب بریز   و بخور   ولرم باشه یا گرم      برا دوران پریدی بهتره  

برا بعد از پریدی همین دمنوشو خنک هم میتونی مصرف کنی کلا ارامش بخش و شادی اوره