راستی یادم رفت بگم
اگه بچه هم داری جایی که جسم و روحت در خطره نمون و جدا شو نمونش رو میگم درس عبرت شه
ما یه دوست خانوادگی داریم که خیلی صمیمی هستیم این دخترش گیر یه آدم بی اصل و نسب بد ذات میفته هر روز بد بخت و میزده ما تو کوچشون بودیم ((خانوادشم حمایتش میکردن)) این یه دختر 8 سالم داش
کلی تحمل کرد از پنجرمون دیدم مادر شوهرش موهاشو گرفته ازتو خونه اومده وسط کوچه انداختنش تا میخورد شوهرش داشت میزدش برادرشم کمکش میکرد همسایه هام رفتیم جدا کردیم زنگ زدم خانواده دختره
دختره طفلی گفت هر روز منو میزنن به خاطر بجم موندم آخر سرم که رفت دوباره همسایه ها زنگ زدن کبود رفت خونه پدرش سر آخرم جدا شدن بچم رفت جای مادرش گفت میخوام با بابام باشم تو رو نمیخوام دختره 23 ساله جوون خوشگل با تحصیلات هیچی که هیچی
الانم دختره 24 مجرد پسره ماه بعدش ازدواج کرد دخترش میمومد پز اون زنه رو به این میداد هفته ای یک بار دخترشو میبینه خلاصهتا کشید الان زنه دوم این دختره رو هم میزنه انداختتش بیرون الان دختره خواهش میکنه مامان منو از دست اینا نجات بده اینم دلش خونه ولی میگه منم آینده دارم اون موقع که کارای دادگاه رو کردم خودش نیومد حالام من نمیخوام)^