2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 53 پست

اینایی که میگن چرا زنش شدی منطق ندارن ازدواح مثل هندونه در بسته اس ادم بدونه خل نیس که ازدواج کنه حتی طرف مدتها دوسته با پارتنرش بازم بعضیا اونقدری حرفه ای فیلم بازی میکنن که اصلا مشخص نمیشه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
پس چیکار کنم به بن بست خوردم بقران

فشارش بالا نیست؟؟

شوهر من فشار بالا بود که مربوط بع قلب بود 

دکتر یه قرص داد هر شب میخوره 

خیلی رو اخلاق تاثیر داره 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من چی بگم شوهر عوضیم دیروز روی بازومو داغ کرد

امروزم پسرامو یجوری زدکه فقط تونستم تب بخورم

سرم دردمیکنه مخم داره میترکه نمیتونم تاپیک بزنم ابجیم کاربریمو میشناسه

حالا نمیدونم چیکارکنم فردا میخام برم پزشکی قانونی بچهامم میبرم ولی نمیخام بفهمه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
حالا من چی بگم شوهر عوضیم دیروز روی بازومو داغ کرد امروزم پسرامو یجوری زدکه فقط تونستم تب بخورم سر ...

اینم دست بزن داره من سعی میکنم سربسرش نذارم

آخه چرا شوهرت اینکارو کرد؟

خدایا شکرت

نمیدونم اعصابش ضعیفه شاید برا دکتر براش قرص اعصاب بنویسن اما این نمیره

سعی کن سیاست داشته باشی حتی اگه دکتر هم نمیره با سیاستت کاری کن خودش بگه بیا بریم دکتر 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

راستی یادم رفت بگم

اگه بچه هم داری جایی که جسم و روحت در خطره نمون و جدا  شو نمونش رو میگم درس عبرت شه

ما یه دوست خانوادگی داریم که خیلی صمیمی هستیم این دخترش گیر یه آدم بی اصل و نسب بد ذات میفته هر روز بد بخت و میزده ما تو کوچشون بودیم ((خانوادشم حمایتش میکردن)) این یه دختر 8 سالم داش

کلی تحمل کرد از پنجرمون دیدم مادر شوهرش موهاشو گرفته ازتو خونه اومده وسط کوچه انداختنش تا میخورد شوهرش داشت میزدش برادرشم کمکش میکرد همسایه هام رفتیم جدا کردیم زنگ زدم خانواده دختره 

دختره طفلی گفت هر روز منو میزنن به خاطر بجم موندم آخر سرم که رفت دوباره همسایه ها زنگ زدن کبود رفت خونه پدرش سر آخرم جدا شدن بچم رفت جای مادرش گفت میخوام با بابام باشم تو رو نمیخوام دختره 23 ساله جوون خوشگل با تحصیلات هیچی که هیچی

الانم دختره 24 مجرد پسره ماه بعدش ازدواج کرد دخترش میمومد پز اون زنه رو به این میداد هفته ای یک بار دخترشو میبینه خلاصهتا کشید الان زنه دوم این دختره رو هم میزنه انداختتش بیرون الان دختره خواهش میکنه مامان منو از دست اینا نجات بده اینم دلش خونه ولی میگه منم آینده دارم اون موقع که کارای دادگاه رو کردم خودش نیومد حالام من نمیخوام)^ 

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

۲۱ سالمه  ۶ ساله ازدواج کردیم

شما دیگه بچه هم دارین سعی کن کم کم اخلاقهای بدشو تغییر بدی اونم باصبوری بالاخره هر آدمی اخلاق خوبم داره رو اونا تمرکز کن تا هم خودت آروم بشی وهم بتونی بداخلاقیاشو کم رنگ تر ببینی

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
حالا من چی بگم شوهر عوضیم دیروز روی بازومو داغ کرد امروزم پسرامو یجوری زدکه فقط تونستم تب بخورم سر ...

خدا زمینگیرش کنه هر کاریم کرده باشی مستحق این کار نبودی داغ کرد!!!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟

سعی کن سیاست داشته باشی حتی اگه دکتر هم نمیره با سیاستت کاری کن خودش بگه بیا بریم دکتر 

دیگه خسته شدم چجوری سیاست داشته باشم 

سیاستمدار یه اعصاب آروم و زرنگی میخواد

من اعصابم از دستش داغون شده جلوی موهام همش سفید شده

خدایا شکرت