بهترین راه دل کندن از مرد متاهلی که باهاش کار میکنی چیه ؟
فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدمهای منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمیآد ! اینا آدمهای بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدمهای مثبتاندیش و بزرگاندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سالهاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانیست .. روزای خوشتون رو دریابید و بیخیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که دربارهی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘
سر کاره الان... مدیرش اومده یا خواهر مدیر یا برادر و یا همسر مدیر نمیتونه گوشی دست بگیره
می تونست یک وقت دیگه تاپیک بزنه
یا اصلا چرا تاپیک بزنه
طرح چنین مسائلی اصلا تو فضای عمومی درست نیست
اونم به این صراحت
بهترین کار این بود می رفت پیش مشاور.
دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
سوره کوثر بخون برای دوریش سوره تبت را بخون و بنویس بزار پیش خودت
دعا کردم قران خوندم نذر کردم چله گرفتم به خدا به همه معصومین التماس کردم شبا تا صبح اشک ریختم ضجه زدم هیچکدوم دردم درمان نکرد که هیچ روز به روز همه چی بدتر شد زجری که کشیدم بیشتر شد هنوزم ادامه داره خدا نگذره ازشون کل جوونیم به باد رفت😔
مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔