2777
2789
بگو باشه برو بزنش ی دیه هم بزار رو دستمون دلت ک خنک میشه بعدم نهایتا میندازنت زندان یا دیشو قرض میکن ...

دیونم کرده بخدا حاضرم باهاش از زیر صفر شروع کنم اما خودش پایه نیست 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخ اخ عین شوهرمن حالبه خودشونم در حد بتمن میدونن 

شوهر من یه مغازه اجاره کرد یهو کرد چهارتا الان که همه چیکونو از دست دادیم باز با پرویی میگه  ت خ م میخواست انجامش من داشتم کردم😳😳😳😳😳😳😳😳😐🫤🫤🫤منم میگم عقل میخواست واسه انجام ندادنش که چون تو عقل نداشتی کردی

فقط لبخند بزن 🫶🏻

اگر جنم نداره خودش بکشه بالا و عقدی دوستانه میگم جدا شو 

سختتته خیلییی نه بخاطر بی پولی کشیدن بخاطر خودش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شوهر من یه مغازه اجاره کرد یهو کرد چهارتا الان که همه چیکونو از دست دادیم باز با پرویی میگه  ت ...

و هییچ وقت هم دیگه حاضر نیست از کم شروع کنه 

مثلا کارگری تا اخر عمر با دست هالی میخوان رییس خودشون باشن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

پس محلش نده بزار ی مدت عصبانیتش کم بشه بعد روش فشار بیار از جاش پاشه شوهر منم با بلند پروازس و بی کله گی دوتا ماشین و ۳طبقه خونه رو ب بادد داد الان ی پراید فرسوده ک من خریدم زیرپاشه ی خونه داغونم اجاره کردیم😐😐😐

چون بببخشید بی  عقلن راحتن فقط من داره پیرم درمیاد این وسط با یه بچه

دقیقا.من خیلی دوست دارم زندگیمونو نجات بدیم اما اون رو همین مسئله میخواد قید زندگی مشترکو بزنه 

و هییچ وقت هم دیگه حاضر نیست از کم شروع کنه  مثلا کارگری تا اخر عمر با دست هالی میخوان رییس خو ...

بابا حالا این چند تا کار بلده که خودش بتونه کار بگیره اما همین کارو هم نمیکنه میگه تا کی کار کنم بشه فلان قدر

پس محلش نده بزار ی مدت عصبانیتش کم بشه بعد روش فشار بیار از جاش پاشه شوهر منم با بلند پروازس و بی کل ...

رو همین نفهم بازیاش من چند ماهه خونه پدرمم و تکلیف زندگیش مشخص نمیکنه بدجور گیر کردم بخدا