2821
2789
اره دیگه  لاغره و سبزه در کل چهره دلنشین ومردونه نداره

ببین حالا اخرش به نظر دلیه خودت برمیگرده 

اما هنوز بشناسش سریع جواب رد نده دختر 

ب این فک کن با یکی ک قیافش خوبه اما مشکل مالی داره و خونواده خوبی نداره ازدواج کنی چی میشه؟ 

به امید فردایی روشن🌱
اره دیگه  لاغره و سبزه در کل چهره دلنشین ومردونه نداره

پس به نظرم قبولش نکن چون نه میتونی رنگ پوستشو عوض کنی نه میتونی لاغر بودنشو تغییر بدی اگه واقعا چندشت میشه قبول نکن چون یه عمر باید تحمل کنی بحث یه روز دو روز نیست  یه بخش مهم ازدواج جذب جنسی دو طرفه هر چند مسایل دیگه ام مهمه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجا کسانی تاپیک زدن که گفتن بچمون زشته نمیتونیم تحمل کنیم به شوهرم رفته به عمه ش رفته به اینم فکر کن ممکنه بچت شبیه شوهرت باشه میتونی تحمل کنی بزار رک بهت بگم اگه چهره و ظاهر طرفت برات تو الویته جوری که براش تاپیک میزنی پس نه خودت بدبخت کن نه طرفتو 

اینجا کسانی تاپیک زدن که گفتن بچمون زشته نمیتونیم تحمل کنیم به شوهرم رفته به عمه ش رفته به اینم فکر ...

دقیقاااا 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻اصن فکرم ب اینجا نرسیده بود امابعضی دوستان همه چی لزوما تو‌پول میبینن شوهره ببخشید میمونم باشه میخوان گول بزنن ک‌ خوشگل میشه اما چون پول داره مورد خوبیه!!!!ب کجاداریم میریم ما😐

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز