2777
2789
عنوان

بیایین در مورد ازدواج کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اونجا که مادر دختر و پسر، جاری هستن ...

الی ماشاءالله

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بنظرم دختره عاقلیه که همین اول شرایطشو گفته ... مخصوصا زندگی با مادرشوهر و در شوهر رو تمام روانشناس ها معظل زندگی میدونن وکلا کار اشتباهی یه....بقیشم بره مشاوره ...راست وواقعیتش من تو زندگیه اولم وقتی رفتم دانشگاه وسنم رفت بالا وتو جامعه رفتم کلا طرز فکرم نسبت به زندگیم تغییر کرد وکلا رفتارهای همسرمو نمیپسندیدن پخجالت می‌کشیدم ....مگر اینکه داداشتون هم خودشو ارتقاء بده وبالا بکشه از لحاظ تحصیلی سره کار هم مطمعن باش زن مستقل باشه زیاد حرف شنوی ازشوهرش ندارع ...خودم هم شاغل بودم هم دانشجو اینقدرررر این مساعل رودیدم از همه بدتر اینکه فامیلی هم هست واز قبل اختلاف لینتون هست ....حتما بگو داداشتت شده چند میلیون خرج کنه بدون اطلاع یواشکی برن مشاوره اگه گفت بصلاحتون نیست کلا علنی نکنن تو فامیل باز یک اسمی برای پسر ودختر دربیارین

خانم محترم مواظب حرف زدنت باش  ینی هر کی بره سر کار کار غلطی کرده ؟؟؟؟؟؟؟ با این افکارتون دخت ...

مشکل همینه طرز فکرشون با اون دختر خیلی فرق میکنه😅

حس میکنمم این وصلت سر نگیره خیلی بهترههه

خانم محترم مواظب حرف زدنت باش  ینی هر بره سر کار کار غلطی کرده ؟؟؟؟؟؟؟ با این افکارتون دختره ...

نگفتم همه خودمو هزار تا کار بعد ازدواج برا ادم پیش میاد اصلا وقتی نمیمونه ک بخواد بره سر کار ب خصوص اگ ب پولشم نیاز نباشه

بنظرم دختره عاقلیه که همین اول شرایطشو گفته ... مخصوصا زندگی با مادرشوهر و در شوهر رو تمام روانشناس ...

داداشمم از همین میترسه ک اگه بره فوقشو بگیره و بره سر کار دیگه حرف شنوی نداره و خدایی نکرده ب طلاق منجر بشه

مشکل همینه طرز فکرشون با اون دختر خیلی فرق میکنه😅 حس میکنمم این وصلت سر نگیره خیلی بهترههه

مشکل خیلی از عروس خانما همینه. خانواده شوهر میخوان یه آدم با عقاید و سلایق خاص خودش تغییر کنه بشه شبیه اونا. اگه نشه یا باهاش در می افتن اذیتش میکنن یا کلا" داخل آدم حسابش نمیکنن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

مشکل خیلی از عروس خانما همینه. خانواده شوهر میخوان یه آدم با عقاید و سلایق خاص خودش تغییر کنه بشه شب ...

ربطی نداره داداشم از این میترسه که بره دانشگاه و سر کار دیگه حرف شنوی نداشته باشه و اختلاف ها سر بگیره

داداشمم از همین میترسه ک اگه بره فوقشو بگیره و بره سر کار دیگه حرف شنوی نداره و خدایی نکرده ب طلاق م ...

برادرتون درست فکر میکنه. میدونم منظورتون از حرف شنوی برده داری نیست.

ما هم مورد داشتیم دختره دانشگاه رفت. نگاهش به پسره از بالا به پایین شد خودش رو بسیار والاتر و سرتر میدید پسره خودش نذاشت به ازدواج ختم بشه.

مشکل خیلی از عروس خانما همینه. خانواده شوهر میخوان یه آدم با عقاید و سلایق خاص خودش تغییر کنه بشه شب ...

نمیخوان ک همو بچزونن داداشم طرز فکرش اینه یه زندگی راحت و بدون حاشیه فقط نمیتونه قبول کنه زنش بره سر کار

برادرتون درست فکر میکنه. میدونم منظورتون از حرف شنوی برده داری نیست. ما هم مورد داشتیم دختره دانشگا ...

دقیقا از همین میترسه از یه طرفم عاشق دختر عمومه نمییییدوووونم چیکار کنم براش

نمیخوان ک همو بچزونن داداشم طرز فکرش اینه یه زندگی راحت و بدون حاشیه فقط نمیتونه قبول کنه زنش بره سر ...

منظور من خانواده ها بود. خیلی از مردها میخوان زنشون شبیه مادر و خواهرشون باشن.