2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خوش شانسی😅 سه تا جاری ۱۶۸ داشته باشی با قد ۱۶۴ هم کوتاه به نظر میرسی دیگه😄

من ۱۶۶ . فک کن وزنمم ۵۷، بعد یه داداش دارم خیلی مسخرس، کلا تیر برق صدام می‌زنه🤯😂 همه هم می‌گن ماشاءالله به این قد🤭

حالا خودش۱۷۵ هستشا، ولی اصلا به چشم نمیاد قدش. همه بهش می‌گن کوتاهی، و واقعا هم کوتاه نشون می‌ده!

فک می‌کنن من از اون بلندترم، بعد که کنار هم قرار می‌گیریم، متوجه می‌شن که من از اون کوتاه ترم.

ببخشید می‌پرسم، اگه راحت بودین جواب بدین. شما اصلا با این دخترخانوم حرف نزدید؟؟؟

خواهش میکنم. نه هنوز حرف نزدم.میخوام سنتی برم جلو و خواستگاری کنم. البته خواهرم میگه بذار بی سرو صدا اول شرایطت رو بهشون بگیم اگه قبول کردن بریم جلو

نمیدونم اما خودم به شخصه مشکلی ندارم البته نه اینکه خیلی کوتاه باشه ها ولی خب تا ۱۰ سانت اشکال نداره اما قیافه برام یکم مهمه ولی خب درکل ازونجایی که قدش هیچ تاثیری نداره تو زندگی من برام مهم نیست یکی قیافش یکم مهمه یکی اخلاقش و دستو دلبازی همین

این نفس بی تو بعید است که تکرار شود:)مادرم♡
خواهش میکنم. نه هنوز حرف نزدم.میخوام سنتی برم جلو و خواستگاری کنم. البته خواهرم میگه بذار بی سرو صدا ...

البته شما هم جای برادر من، ولی ای کاش از همون اول که نسبت بهش احساسی پیدا می‌کردید، همین حرف خواهرتون رو اجرا می‌کردید، که اگه خدایی نکرده حالا به هر علت جور نمی‌شد، شما هم راحت تر رها می‌کردید. احساس می‌کنم زیادی گذاشتید این حس تو وجودتون ریشه کنه. البته این نظر منه، ممکنه هم اشتباه باشه.

حالا بازم سعی کنید، اقدام کنید و زودتر تکلیف خودتون رو روشن کنید. بسنجید ببینید کدوم راه بهتره. ان شاءالله هر چی که خیره پیش بیاد.